Favorieten van oktober!

Mijn favoriete producten van de maand oktober, benieuwd naar een product zoek hem dan even tussen alle oude artikelen. En als er niks over geschreven is en je er graag een artikel over wil zien meld het dan eventjes! Veel plezier met kijken, en let niet op mij. Ik ben net een dagje weer een beetje beter, ben hartstikke verkouden en koortsachtige geweest.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Yara
  31 oktober 2011 at 08:37

  Heel leuk filmpje weer :-) Beterschap met je verkoudheid! Ik ben ontzettend benieuwd naar de BB-cream, mocht ik niet winnen met de winactie (optimistisch blijven!) dan ga ik hem zeker kopen :-)

 • Reply
  Paola
  31 oktober 2011 at 11:21

  Leuk filmpje! En hoop dat je je snel beter voelt!

 • Reply
  Daniëlle
  31 oktober 2011 at 14:14

  Awh, beterschap! Lijken me erg fijne producten allemaal, de wenkbrauwgel heb ik zelf ook, maar gebruik ik eigenlijk alleen om glitters mee aan te brengen, haha! Inglot palette vind ik nog steeds ontzettend mooi <3

 • Reply
  serife
  31 oktober 2011 at 14:24

  je bent echt vaak ziek he ?

 • Reply
  LottedeJ
  31 oktober 2011 at 15:43

  Leuke favorieten! Dat spul tegen haaruitval, is het echt de moeite waard, vind jij? Ik heb namelijk ook erg last van haaruitval en slik ook al vitamine B pillen, maar het werkt nog niet echt…

 • Reply
  charile
  31 oktober 2011 at 16:12

  Leuke favorieten! Ik hoop dat je snel beter wordt :)
  x

 • Reply
  Miranda
  31 oktober 2011 at 16:55

  leuk filmpje. De gelliner van essence lijkt mij ook erg fijn. En natuurlijk beterschap!

 • Reply
  roos
  31 oktober 2011 at 17:02

  Ik ben erg benieuwd naar dat ding voor sterker haar, ik heb veeel last van haaruitval. Ik hoop voor je dat je snel weer beter bent.
  Die BB cream lijkt me trouwens zo fijn! Ik ga hem kopen denk ik, met mijn huid heb ik niet echt een foundation nodig maar ik doe het wel omdat ik toch wel een beetje roodheid wil wegwerken en een frisse huid wil hebben maar dan denk ik dat BB cream veel handiger is.

 • Reply
  Kim
  31 oktober 2011 at 18:20

  Beterschap Aranka! Hoop dat je snel weer beter bent! De lip butter is inderdaad zo fijn! Hij zit bij mij standaard in mijn werk tas.

 • Reply
  Mirjam
  31 oktober 2011 at 21:58

  Beterschap meis! Leuke favorieten, ik vind je filmpjes echt leuk altijd! :)

 • Reply
  DalaLuz
  31 oktober 2011 at 23:23

  Beterschap!
  Die wenkbrauwgel klinkt eigenlijk ook wel interessant (ik heb ook van die wenkbrauwen met een geheel eigen wil…) Heb je daar al eerder een review over gedaan?

 • Laat een reactie achter