Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van oktober

Het is het einde van de maand dus dan ga ik het natuurlijk weer hebben over mijn favoriete beauty producten van afgelopen maand. Ik heb weer een lekkere volle video met hele fijne producten, kijk lekker mee en vergeet je natuurlijk niet te abonneren!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. De link in de blogpost staat niet helemaal goed, dus heb het gewoon op YouTube gekeken. Mooie favorieten en vooral het Rocky Horror Picture Show palette vind ik super mooi, die heet trouwens Riff Raff ;) xxx Lucinda

  2. Leuke favorieten heb je Aranka! Ik ben nu toch wel heeeel benieuwd naar de Sisley foundation. Die bril die je ophebt in de video staat je heel erg leuk trouwens! :-D

  3. De nieuwe Rituals collectie lijkt me heerlijk! En ik ben ook fan van de nieuwe Sisley foundation. Duur, ja, maar echt wel een topper.

  4. Zou je iets langzamer kunnen praten en sowieso meer rust in je video’s kunnen inbrengen? De mascara die je laat zien houd je 3 sec van een afstand omhoog en dan zeg je “ik weet niet of je het kan zien”, maar je laat het niet zien. Houd m even voor de camera zodat je camera er op scherp stelt. Zou een hoop schelen voor mij, heb je video namelijk op de helft uitgezet, terwijl je wel hele mooie producten hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *