Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van november: Tarte, Urban Decay, Becca

We zitten alweer in de laatste maand van het jaar, maar eerst de favorieten van november natuurlijk! Dit keer best wat high end producten, maar die hebben ook echt wel een speciaal plekje in mijn hart gekregen! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Wat een leuk filmpje, en ik word jaloers van de Becca highlighter: heel mooi! Het Tarte palette vind ik ook erg mooi. Zelf heb ik het Tartelette palette op mijn wishlist staan!
    XOXO esmee

  2. De highlighter in je video staat je ook mooi , ben benieuwd naar je review.
    Het mooiste product (op dat super mooie giga set aan het begin na dan…..) vind ik toch wel de lipstick die je draagt, staat je super goed en vind dat echt een mooie kleur voor elke dag of seizoen.

  3. Wat grappig, ik vind echt precies hetzelfde van de Rituals wintercollectie: de douche producten vind ik heerlijk ruiken, maar de kaarsen zo vies!
    De highlighter en lipstick staan je erg goed overigens!

  4. Ahh, deze favorieten passen echt helemaal in mijn straatje! Becca en UD zijn inderdaad súperfijn, over Tarte ben ik nog niet helemaal overtuigd (te veel wisselende reviews) en argh, ik wacht nog steeds op de nieuwe lijn van Rituals. Inmiddels ruim een maand geleden besteld (als cadeau bij een Vogue abbo) en een paar vriendinnen hebben hem al weken binnen, maar ik nog steeds niet :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *