Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van november

Het is alweer december en de feestdagen staan voor de deur, jeetje de tijd vlieg echt. Het volgende favorieten filmpje zal dan ook in het volgende jaar online komen. In 2014 alweer, echt waar blijft de tijd. Maar om eventjes terug te gaan in de tijd is het nu weer tijd voor een favorieten filmpje en dan natuurlijk van de maand november. Dus kijk lekker mee naar de favorieten van de maand en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Favorieten van november:

Tangle Teezer haarborstel – review
Clarisonic Plus – review
Clarisonic vette huid borstel
Trevor Sorbie Heat Protection & Shine Spray
Marc Jacobs Daisy – review
Shave Works Pearl Soufflé – review
Urban Decay Naked 1 palette – review
MAC Mineralize Skinfinish Perfectly Poised – review
Essence Beauty Beats Swaaag! Highlighter – review
John van G Eyebrow Designer 5 – review
L’Oréal Nude Magic Foundation – review
L’Oréal Miss Manga Mascara – review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *