Favorieten van maart 2013

Het is alweer april en het zonnetje begint eindelijk lekker de schijnen, laat die lente dus nu maar echt komen! Ik laat jullie in dit filmpje mijn favoriete producten van de maand maart zien. Ik ben helemaal klaar met de winter dus laat de frisse en zomerse geuren maar komen en natuurlijk de vrolijke kleurtjes!

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Juliette
  2 april 2013 at 15:06

  Favorietenfilmpjes, altijd leuk! Ik ben altijd zo jaloers op de mensen met een Naked palette he, ze zijn zooo mooi. Hetzelfde geld voor de primerpotion, maar balen dat hij voor jou niet werkt :( En die neoderma creme ziet er ook supergoede uit. Ik heb het nooit zo op de doucheschuims, juist omdat er altijd zoveel sulfaten inzitten. Geef mij maar een lekkere doucheolie!

 • Reply
  MissBeautypassion
  2 april 2013 at 15:09

  Match jacobs heeft zulke fijne lente geuren!

 • Reply
  Eline
  2 april 2013 at 15:14

  Naked blijft een topper!

 • Reply
  Sofie
  2 april 2013 at 15:21

  Wat een mooie favorieten! Erg leuk om te zien :)

 • Reply
  femketje
  2 april 2013 at 15:28

  Mooie favorieten :3

 • Reply
  Yara
  2 april 2013 at 15:30

  Leuk filmpje, leuke favorieten!

 • Reply
  Charlotte
  2 april 2013 at 16:16

  Leuke favorieten! Ben heel erg benieuwd naar de mascara. Ik heb zelf ook vette oogleden en wilde dolgraag UDPP uitproberen maar als ik jou zo hoor dan denk ik dat ik toch maar bij mijn Too Faced shadow insurence blijf.

 • Reply
  Anne Solveig
  2 april 2013 at 16:18

  Leuk filmpje Aranka! :D

 • Reply
  Beautydiamonds
  2 april 2013 at 16:25

  Het UD palette is onderweg naar mij! Ik had hem vorig weekend besteld en ik dacht bijna dat je wou zeggen dat het Naked palette tegenviel ik dacht echt ooh nee! Maar gelukkig:D Leuk filmpje!!

 • Reply
  ChantalAngel
  2 april 2013 at 16:27

  Ik heb ook last van vette oogleden en de Too Faced werkt wel maar moet ik echt lang laten drogen anders gaat het nog glijden. Met de Essence i love stage heb ik ook geen probleem en die is een stuk goedkoper dan too faced of urban decay.

 • Reply
  Melissa
  2 april 2013 at 16:44

  Leuk filmpje, je bent altijd lekker rustig, vind ik fijn. Mooie favorieten, jammer van de primerpotion. Ik heb de blue blood gel ook, maar ik zag echt geen verschil. Kan ook aan m’n eetpatroon liggen trouwens..

 • Reply
  martinaa89
  2 april 2013 at 17:00

  Naked is echt top! Bij my werkt de UD oogschaduwbasis prima!

 • Reply
  Lotte
  2 april 2013 at 17:05

  Ik heb ook echt enorm vette oogleden maar UD primer potion werkt bij mij juist alleen maar. Too Faced vind ik ook prettig werken, maar kan eigenlijk niet tegen Urban Decay op. Apart!

 • Reply
  edithmeijer
  2 april 2013 at 17:10

  Leuke favorieten en filmpje! Het vestje van de Hema vind ik ook zo leuk!

 • Reply
  BeautyFrique
  2 april 2013 at 17:19

  Mooie favorieten!! Ik ben nu erg benieuwd naar de Kruidvat douche foam :)!

 • Reply
  Kirsten
  2 april 2013 at 17:33

  Mooie producten! Wel raar dat de UD primer potion bij jou niet werkt.. je hoort er idd goeie dingen over! Ik heb zelf ook vette oogleden.

 • Reply
  talsbeauty
  2 april 2013 at 18:15

  Fijne producten zitten er tussen

 • Reply
  Melanie
  2 april 2013 at 18:29

  Je hoort eigenlijk nooit van iemand dat de Primer Potion niet bevalt, goed om te horen dat hij dus niet voor alle huidtypes geschikt is!

 • Reply
  Linda
  2 april 2013 at 18:55

  Leuke favorieten! De primer potion werkt bij mij ook niet, ik poeder mijn ogen goed af met matterende poeder en gebruik dan de made to stay all day longlasting oogschaduw van catrice als basis, dan blijft het meestal wel goed zitten, maar ook niet altijd. De daisy van Marc jacobs vind ik ook lekker voor de lente en heb hem de laatste tijd ook best vaak gedragen. Ik ben erg benieuwd naar de olie van Syoss, ben de laatste tijd helemaal into haircare, dus ben nu vanalles aan het uitproberen.

  • Reply
   Aranka
   2 april 2013 at 19:03

   Gelukkig nog iemand die de UD EPP niet echt fijn vind! Van de Syoss olie heb ik een review geschreven een aantal weken terug, hij is echt heel fijn voor bij het föhnen!

 • Reply
  kellycaresse
  2 april 2013 at 19:11

  Wat een leuk filmpje weer zeg! Je outfit staat je echt heel tof

 • Reply
  xxxcharr
  2 april 2013 at 19:25

  Leuke favorieten Aranka!
  Ik vind je outfit echt heel erg leuk ^^ En je lippen, pretty!
  Naked is echt geweldig inderdaad :D
  Dat geurtje lijkt me echt heerlijk^^
  Hmm, die Syoss olie moet ik ook maar eens snel proberen :)

 • Reply
  Hester
  2 april 2013 at 20:21

  Ik word altijd blij van favorietenfilmpjes!

 • Reply
  lotte
  2 april 2013 at 20:29

  Ik vind je zo anders dan op de foto rechts;). Ik had echt een ander meisje verwacht.
  Ik heb de dupe van het naked palette (MUA undressed), en ben er zo ontzettend blij mee!

  • Reply
   Aranka
   2 april 2013 at 22:19

   Hoe had je me dan verwacht :)?

   • Reply
    lotte
    2 april 2013 at 23:13

    Ow ik bedoel qua uiterlijk. Maar komt denk ik ook door het kapsel en de haarkleur;). Ik had eerst de foto rechts gezien, en ging toen het filmpje kijken. En halverwege realiseerde ik pas dat het eendezelfde persoon was:P.

 • Reply
  nienloves
  2 april 2013 at 21:38

  Die marc jacobs parfum heb ik ook! Ik vind ‘m heerlijk en hij ziet er zoo cute uit :)

 • Reply
  milou |Shimmer-Pie
  3 april 2013 at 09:49

  Leuke favorieten. Ik heb bijna niets van jou favorieten gebruikt haha

 • Reply
  Anne-Floor
  3 april 2013 at 20:43

  Mooie favorieten! Ik wil Daisy zo graag :D

 • Reply
  Kelly
  3 april 2013 at 20:54

  Ik gebruik de syoss oleo met de stijltang werk ook heel goed!

 • Reply
  nicole
  12 april 2013 at 15:47

  Owja die Kruidvat foamdouche is echt heerlijk :)

 • Laat een reactie achter