Favorieten van juni

Het was weer eens tijd voor een filmpje, dus vandaar vandaag de favorieten van de maand juni. Hier komen al mijn favoriete producten voorbij. Ik ben snip verkouden dus let niet op mijn vervormde stem en nee ik heb ook geen make-up op ;).

13 reacties

 • Reageren
  melissa
  2 juli 2012

  Leuk die favorieten. Jammer dat je camera niet scherpstelt op de producten.
  En ik heb die mascara ook maar vind hem totaal niet fijn haha!
  En TBS, tja, I love love love hun geurtjes, mijn alledaagse is white musk of de love etc!

 • Reageren
  Samantha
  2 juli 2012

  Erg leuk filmpje en favorieten! :D

 • Reageren
  Tugce
  2 juli 2012

  Leuk filmpje, we jammer van je camera zoals melissa al zegt. Voor de rest, top!

 • Reageren
  Hester
  2 juli 2012

  Leuk filmpje! Alleen ik vind dat je filmpjes niet zo hard kunnen, ik heb m’n computer en youtube nu op z’n hardst staan maar je stem is niet geweldig hard ofzo.. ligt dat aan je camera? Maar volgens mij had ik het bij je andere filmpjes ook al ^^

 • Reageren
  BeautybySunseeree
  2 juli 2012

  Hoi Aranka leuke producten die voorbij komen :) Naturel ben je ook mooi hoor haha ;) soms is het gewoon lekker om even geen make up te dragen. Het filmpje was iets zacht en focust niet zo snel? Misschien ligt het aan de instellingen.. Maar hartstikke leuk ! x

 • Reageren
  roos
  2 juli 2012

  De Dove deo’s zijn echt de allerfijnste.
  Ik vind wel dat deze camera beter filmt maar ik vind het wel jammer dat hij niet scherpstelt en het geluid is een beetje zacht. Verder wel een leuk filmpje :)

 • Reageren
  Anouk
  2 juli 2012

  Je geluid is erg slecht ook als je zelf je pc harder zet!!! Je bent echt niet te verstaan!Sorry.

 • Reageren
  ann
  2 juli 2012

  Ik vind de kwaliteit heel mooi maar het geluid inderdaad niet. Het intro staat heel hard vooral vergeleken met je stem.

 • Reageren
  Nicolien
  2 juli 2012

  Ik heb inderdaad ook problemen om je te verstaan Je praat snel en het geluid is zacht, dus die combinatie maakt je niet verstaanbaar. Jammer

 • Reageren
  annemarie
  2 juli 2012

  leuk filmpje:D! helaas kon ik door mijn laptop jou niet horen, maar kon de producten goed zien! leukk

 • Reageren
  sum
  2 juli 2012

  Ik kon je ook niet zo goed verstaan…

 • Reageren
  Dita
  3 juli 2012

  Leuk filmpje, maar ik kan je idd niet heel goed verstaan

 • Reageren
  gerrianne
  3 juli 2012

  Iedereen zegt al dat je niet goed verstaanbaar was.. Mijn geluid moest inderdaad ook al een tikkeltje harder. Het ligt denk ik ook echt aan je stem! Het klonk namelijk ook nog niet al te best.. In de hoop is het nu al weer iets beter! De vorige camera vindt ik persoonlijk ook wel iets beter bij je filmpjes. Alleen wat dat betreft, toffe favorieten!

 • Geef een reactie