Favorieten van juni

Het was weer eens tijd voor een filmpje, dus vandaar vandaag de favorieten van de maand juni. Hier komen al mijn favoriete producten voorbij. Ik ben snip verkouden dus let niet op mijn vervormde stem en nee ik heb ook geen make-up op ;).

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  melissa
  2 juli 2012 at 10:35

  Leuk die favorieten. Jammer dat je camera niet scherpstelt op de producten.
  En ik heb die mascara ook maar vind hem totaal niet fijn haha!
  En TBS, tja, I love love love hun geurtjes, mijn alledaagse is white musk of de love etc!

 • Reply
  Samantha
  2 juli 2012 at 11:06

  Erg leuk filmpje en favorieten! :D

 • Reply
  Tugce
  2 juli 2012 at 11:24

  Leuk filmpje, we jammer van je camera zoals melissa al zegt. Voor de rest, top!

 • Reply
  Hester
  2 juli 2012 at 11:33

  Leuk filmpje! Alleen ik vind dat je filmpjes niet zo hard kunnen, ik heb m’n computer en youtube nu op z’n hardst staan maar je stem is niet geweldig hard ofzo.. ligt dat aan je camera? Maar volgens mij had ik het bij je andere filmpjes ook al ^^

 • Reply
  BeautybySunseeree
  2 juli 2012 at 11:56

  Hoi Aranka leuke producten die voorbij komen :) Naturel ben je ook mooi hoor haha ;) soms is het gewoon lekker om even geen make up te dragen. Het filmpje was iets zacht en focust niet zo snel? Misschien ligt het aan de instellingen.. Maar hartstikke leuk ! x

 • Reply
  roos
  2 juli 2012 at 14:12

  De Dove deo’s zijn echt de allerfijnste.
  Ik vind wel dat deze camera beter filmt maar ik vind het wel jammer dat hij niet scherpstelt en het geluid is een beetje zacht. Verder wel een leuk filmpje :)

 • Reply
  Anouk
  2 juli 2012 at 15:20

  Je geluid is erg slecht ook als je zelf je pc harder zet!!! Je bent echt niet te verstaan!Sorry.

 • Reply
  ann
  2 juli 2012 at 16:59

  Ik vind de kwaliteit heel mooi maar het geluid inderdaad niet. Het intro staat heel hard vooral vergeleken met je stem.

 • Reply
  Nicolien
  2 juli 2012 at 17:49

  Ik heb inderdaad ook problemen om je te verstaan Je praat snel en het geluid is zacht, dus die combinatie maakt je niet verstaanbaar. Jammer

 • Reply
  annemarie
  2 juli 2012 at 18:05

  leuk filmpje:D! helaas kon ik door mijn laptop jou niet horen, maar kon de producten goed zien! leukk

 • Reply
  sum
  2 juli 2012 at 18:15

  Ik kon je ook niet zo goed verstaan…

 • Reply
  Dita
  3 juli 2012 at 09:10

  Leuk filmpje, maar ik kan je idd niet heel goed verstaan

 • Reply
  gerrianne
  3 juli 2012 at 17:43

  Iedereen zegt al dat je niet goed verstaanbaar was.. Mijn geluid moest inderdaad ook al een tikkeltje harder. Het ligt denk ik ook echt aan je stem! Het klonk namelijk ook nog niet al te best.. In de hoop is het nu al weer iets beter! De vorige camera vindt ik persoonlijk ook wel iets beter bij je filmpjes. Alleen wat dat betreft, toffe favorieten!

 • Laat een reactie achter