Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van januari 2014

De tijd vliegt echt voorbij, naar mijn idee zaten we gisteren nog aan de eettafel het kerstdinner op te peuzelen maar de maand januari is alweer bijna voorbij! Tijd om alle favorieten eens bij langs te gaan en te vertellen wat ik er van vind! Benieuwd wat mijn favoriete producten deze maand waren, check dan het bovenstaande filmpje en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Die creme is behoorlijk prijzig, maar gelukkig doet die precies wat ‘ie moet doen! Die spray van Guhl wil ik ook nog proberen, hij lijkt me superfijn! En de geur van Christina lijkt me ook ontzettend lekker! Tenminste in de winkel ruikt ‘ie heerlijk!

  2. Je draagt een mooie kleur lipstick! :-) Je laat ons weer mooie favorieten zien. Hopelijk is de crème een toppertje. Persoonlijk zou ik zelf niet zoveel geld uitgeven aan een crème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *