Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van januari 2013

Het is alweer februari en dat betekend dat januari alweer voorbij is, wat gaat de tijd toch snel! Een maand geleden waren we nog lekker oliebollen aan het eten en nu wordt het langzaam weer steeds langer licht. Maar genoeg gepraat, tijd voor een nieuw favorieten filmpje. Vergeet trouwens niet op mijn kanaal te abonneren!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Het zijn er inderdaad meer dan eerder haha. Die parfum is zo lekker ik heb hem ook! Zeker ook mijn favoriet! Wat een handige handencreme voor vieze geurtjes enzo! Ik kende dat nog niet. Getinte lipgloss is zo subtiel en zo fijn! Ik ga zeker nog even kopen. Kurkendop dat is echt apart en cool en leuk. Wauw dat palette is ook zo geweldig!

  2. Ik heb gister een sample gekregen van de See by Chloe parfum, en ik vind hem heerlijk! <3 De geurkaarsen van Janzen zijn trouwens erg goed, ze blijven super lang branden!

  3. Leuke favorieten! Burberry Brit heeft mijn zus ook, ik vind ‘m wel lekker. Oh en ‘… dat betekend dat januari alweer voorbij is’ –> betekent hihi :)

  4. Wat een mooie favorieten! En dat taalfoutje waar Hester op doelt heb ik al iets vaker gezien ;) Niet om vervelend te doen, maar misschien kun je er vanaf nu op letten :)

  5. Leuk dat je zoveel favoriete pruducten hebt:)
    Maar hetgeen me tijdens dit filmpje stoorde is de manier hoe je voor de camera zit (niets mis met je houding of iets dergelijks). Maar het zou veel leuker zijn als je iets verder van de camera afzit, zo zit je volledig binnen beeld. Nu valt je 70% voor een gedeelte buiten beeld. En dat maakt het iets minder leuk om naar te kijken:)

  6. Hey, super leuk filmpje! Zou je de namen van de producten er nog bij kunnen zetten in de post? Ik kan sommige net niet verstaan en ben heel nieuwsgierig ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *