Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van het jaar 2017

Favorieten van het jaar 2017

Het jaar is voorbij gevlogen en er zijn het afgelopen jaar behoorlijk wat producten de revu gepasseerd. In deze video laat ik jullie mijn favoriete beautyproducten van het afgelopen jaar zien. En ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd wat jullie favorieten waren! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Favoriete producten:

 • NIVEA Hairmilk Shampoo* – review
 • NIVEA Hairmilk Conditioner* – review
 • LUSH Tea Tree Water Toner – review
 • NIVEA Invisible Deodorant*
 • Herôme Hydrating Nail Gel* – review
 • L’Oréal Paradise Pomade Extatic* – review
 • EOS Lippenbalsem* – review
 • The Body Shop Honey Bronzing Powder
 • BECCA Champagne Pop Highlighter – review
 • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion* – review
 • Kat von D Tattoo Liner – review
 • Tweezerman Pincet* – review
 • Invisibobble Haarelastiekjes* – review

Producten met een * zijn gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Jaaaa, wat een fijn lijstje! Ik mis alleen je favoriete mascara van 2017?? Ben ik heel benieuwd naar. Enneh, fijn dat je ook het weer doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *