Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van het jaar 2012

Dit keer niet een favorieten filmpje van de maand december, maar een filmpje van het jaar 2012! In dit filmpje komen mijn all-time favorite producten voorbij die ik dit jaar met heel veel plezier heb gebruikt. Wellicht kennen jullie er al een paar omdat ze regelmatig voorbij kwamen op de website! Dit zijn dus mijn favoriete producten van 2012. Maar ik ben ook zeker benieuwd wat jullie toppers waren dit jaar!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

 1. Superleuk om te zien!
  Ja het Berlijn palette heb ik ook vaak gebruikt.
  De toofaced oogschaduw basis is ook mijn favoriet!
  Die BB Cream moet ik echt eens halen, iedereen praat er positief over Hihi
  Alvast een happy 2013!
  Liefsxx

 2. de one by one mascara vond en vind ik ook nog steeds heel fijn (:
  leuk filmpje !
  en alvast een gelukkig nieuwjaar !
  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *