Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van februari

De maand is alweer ten einde en dat houdt in dat er een nieuwe favorieten video aankomt met mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Benieuwd aan welke producten ik verknocht ben deze maand? Kijk dan de video en vergeet je niet te abonneren.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Mooie favorieten. Vooral die geur van Philosophy ben ik al best wel een tijdje benieuwd naar. xxx Lucinda

  2. Hi Aranka!

    Super leuk filmpje. Mijn moeder vroeg zich af hoe jou ouders op de naam Aranka zijn gekomen. (Moeders..

    1. Mijn moeder had de naam als jongere ooit gehoord en vond het zo een mooie naam, als ze ooit een dochter zou krijgen wilde ze haar zo noemen en hier ben ik ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *