Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van februari 2014

De maand februari is voorbij gevolgen en in deze maand kwamen veel nieuwe producten om de hoek zetten. Ik zette mijn favoriete producten van deze maand voor jullie op een rijtje. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal om als eerste op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Ideaal dit soort filmpjes. Leuk om te luisteren en ondertussen het huishouden doen. Over multitasken gesproken. Haha.

  2. Wow, ik wil niet rot doen maar ik vind je blush echt een oranje vlek op je wangen en je lipstick vloekt met de rest van je make-up. Ik weet niet of je daar van houdt, maar die wangen mogen toch wel iets meer ‘naturel’. Ik vind je oogmake-up wel echt heel gaaf en de producten uit je filmpje zien er uit om ook eens te proberen!

  3. Het Garden of Eden palette is ook een palette die ik er regelmatig bij pak! Hele mooie lenteachtige kleuren. Ik vind je ooglook ook echt prachtig!

  4. Ik wil ook nog heel erg graag het Sleek palette hebben. Net als de reacties hierboven is het een tip om je bronzer iets minder ‘heftig’ aan te brengen. Je oog look daarentegen is wel prachtig.

    1. Mijn camera maakte de bronzer inderdaad wel een stukje heftiger dan hij in het echt is! In vervolg deze bronzer dus niet meer op als ik een filmpje opneem! Bedankt voor de feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *