Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van februari 2013

Het is alweer maart dus dat betekend tijd voor een favorieten filmpje van de maand februari! Laten we snel gaan kijken naar mijn favoriete producten van deze maand!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Fijne favorieten meid. :) Nivea butters zijn echt heerlijk. De roze en gele variant zijn mijn favoriet ;-) .. Ben heel benieuwd naar dat lakje,, want zag heb zo chippen .. bijzonder dat hij dan toch favoriet is. :) liefss

 2. Leuke favorieten! Nu ben ik toch wel benieuwd geworden naar de Guhl spray. Want ik hoor en lees er altijd zo’n positieve dingen over. :)

 3. Leuke favorieten! Het is denk ik ook niet zo gek dat er veel verzorgingsproducten langskomen, want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn huid is wel klaar met de winter…

 4. Ontzettend leuke video weer Aranka! <3
  Je ziet er weer goed uit hihi ^^
  Leuke favorieten.
  Die Nivea balsems lijken me zo fijn.
  Wauw al die kleurtjes uit het Inglot palette. Pretty!

 5. Leuk filmpje en leuke favorieten! Ik vind de Guhl repair creme ook geweldig, alleen ik heb hem in de Rijke Voeding Monoï-olie versie. Ik denk ook nog dat ik een lipbutter ga halen, lijkt me een erg fijn product!

 6. Leuke favorieten! Ik heb zo een soorgelijks haarproduct va Gliss Kur, ook super fijn. Ik wil nog steeds de oogschaduws van Inglot proberen. Er is pas een Inglot winkel in Eindhoven geopend, maar ik ben nog steeds niet langsgeweest.

 7. Hele leuke favorieten! Ik heb nog niet veel evaring met de meeste producten. Ach ja, des te meer om te testen.

 8. ‘Het is alweer maart dus dat betekend …’–> betekenT
  Hartstikke leuk filmpje weer, je look is ook mooi! En die ROC oogmake-upremover klinkt echt erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *