Favorieten van de maand oktober

Jongens, nog even en het is weer kerst! Dit keer laat ik jullie mijn favoriete producten van de afgelopen maand zien met een aantal prachtige nieuwe producten waar ik helemaal verliefd op ben geworden! Kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Vanessa
  30 oktober 2015 at 15:40

  Mooie favorieten heb je! De blush van NARS ziet er mooi uit. Fijn dat de concealer van Miss Sporty zo fijn werkt. Voor mij is concealer trouwens onmisbaar voor de donkere kringen onder mijn ogen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ben benieuwd naar het parfum!

 • Reply
  manon
  30 oktober 2015 at 15:43

  Mooie favorieten! Die blush van NARS wil ik ook echt heel graag hebben! Die lipstick die je draagt staat je top!

 • Reply
  manon
  30 oktober 2015 at 15:54

  Mooie favoriete!

 • Reply
  Anouk
  30 oktober 2015 at 19:39

  Leuke favorieten! Slim dat je een andere blush heb gekocht van NARS, het is zonde om eentje te kopen waar je al dupes van hebt.
  Oeh ik ben echt gek op geurstokjes.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  30 oktober 2015 at 20:03

  Wauw, die blush ziet er mooi uit! En haha, het viel me eigenlijk niet op van je haar!

 • Reply
  Diana
  30 oktober 2015 at 20:30

  Wat een leuke, gezellige video alweer! Ik ben de geurstokjes van Therme nog steeds niet tegengekomen, helaas. Zijn ze wel al bij het Kruidvat te koop?

 • Reply
  Janna
  31 oktober 2015 at 00:32

  Ik kom graag op je blog en kijk je filmpjes, maar echt – je Franse uitspraak. Ik heb moeten googlen om erachter te komen over welke collectie van Mac je het had. Kun je van tevoren niet gewoon kijken hoe je het uit moet spreken? Misschien vinden anderen het niet zo dramatisch, maar het werkt mij op de zenuwen!

  • Reply
   suus
   2 november 2015 at 23:44

   Ja dat vind ik ook. Voor de rest altijd prima blogs!

 • Reply
  Willemse
  31 oktober 2015 at 00:47

  Wat een leuke video :-)
  Ik ben wel heel benieuwd naar je shampoo geworden whaha.
  Deze lipstick staat echt reuze goed trouwens, kan je echt wel op buitenhuis hoor.
  Fijn weekend…..

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  31 oktober 2015 at 09:09

  Wat een superleuke video! Ik ben nu vooral mega benieuwd naar je shampoo :P

 • Reply
  Natalie
  1 november 2015 at 15:18

  Wat een mooie favorieten heb je! Ik heb het zelfde als jou met felle lipstick, durf gewoon niet de straat op haha moet van mezelf ook meer fellere kleuren gaan dragen! En de kleur die je nu op hebt staat je geweldig!!

 • Laat een reactie achter