Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van de maand oktober

Jongens, nog even en het is weer kerst! Dit keer laat ik jullie mijn favoriete producten van de afgelopen maand zien met een aantal prachtige nieuwe producten waar ik helemaal verliefd op ben geworden! Kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Mooie favorieten heb je! De blush van NARS ziet er mooi uit. Fijn dat de concealer van Miss Sporty zo fijn werkt. Voor mij is concealer trouwens onmisbaar voor de donkere kringen onder mijn ogen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ben benieuwd naar het parfum!

 2. Leuke favorieten! Slim dat je een andere blush heb gekocht van NARS, het is zonde om eentje te kopen waar je al dupes van hebt.
  Oeh ik ben echt gek op geurstokjes.

 3. Wat een leuke, gezellige video alweer! Ik ben de geurstokjes van Therme nog steeds niet tegengekomen, helaas. Zijn ze wel al bij het Kruidvat te koop?

 4. Ik kom graag op je blog en kijk je filmpjes, maar echt – je Franse uitspraak. Ik heb moeten googlen om erachter te komen over welke collectie van Mac je het had. Kun je van tevoren niet gewoon kijken hoe je het uit moet spreken? Misschien vinden anderen het niet zo dramatisch, maar het werkt mij op de zenuwen!

 5. Wat een leuke video :-)
  Ik ben wel heel benieuwd naar je shampoo geworden whaha.
  Deze lipstick staat echt reuze goed trouwens, kan je echt wel op buitenhuis hoor.
  Fijn weekend…..

 6. Wat een mooie favorieten heb je! Ik heb het zelfde als jou met felle lipstick, durf gewoon niet de straat op haha moet van mezelf ook meer fellere kleuren gaan dragen! En de kleur die je nu op hebt staat je geweldig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *