Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van de maand juni 2016

Zoals elke maand noem ik weer mijn favoriete producten op van de afgelopen 4 weken. Ik heb de kans gehad om veel nieuwe producten te testen omdat weer veel is opgegaan en daar zaten erg prettige producten tussen! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk! Enjoy!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik vind je oog look ook super mooi gedaan zeg.
    Maar zo veel geld voor een kneiter goeie foundation….goed of niet….voor minder kan ik ook gewoon goeie vinden.
    Maar mocht ik nog eens knots knetter rijk worden dan ga ik ‘m zeker eens proberen ;-)

  2. Leuk om je favorieten te zien! De NIVEA reinigingscrème en de Kneipp body mousses zijn hier ook favorieten. De Max Factor blush staat nog op mijn verlanglijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *