Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten van de maand juli

Favorieten van de maand juli

Het is vakantie en terwijl ik niet eens vakantie heb zit ik wel helemaal in de vakantie modus. Ik heb namelijk niet zoveel zin om mijn make-up te doen en vind het allemaal wel prima. Ik gebruik de meest basic producten en ben vooral erg saai op dit moment. Maar zo komen er wel veel producten naar boven die deze maand favoriet waren. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Favorieten:

  • Urban Decay Naked Basics Palette – review
  • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion* – review
  • Vaseline Bee Queen* – review
  • MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up* – review
  • Urban Decay Gwen Stefani Brow Box* – review
  • Helena Rubenstein Lash Queen Wonderfull Blacks* – review
  • MAC Mineralize Skinfinish Scene To Be Seen – review
  • Etos Buffer Brush* – review
  • Boozy Cosmetics Pro Brush Dry Cleaner – review
  • Dolce Gabbana Dolce* – review

Producten met een * heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *