Favorieten van de maand augustus

Jeetje, de zomer is alweer bijna voorbij en we gaan de herfst zo zachtjes aan al weer in, de tijd vliegt echt. Ook in mijn beauty routine merk ik dat ik weer meer producten voor het najaar ga gebruiken. Kijken jullie mee naar mijn favoriete producten van de maand augustus? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  thebeautyblognl
  4 september 2015 at 15:18

  Wat een fijne favorieten! x

 • Reply
  Danielleeee
  4 september 2015 at 15:39

  Wat een leuke video, het palette van Essence ga ik binnenkort maar eens halen. Hoor zulke goede dingen erover.

 • Reply
  Vanessa
  4 september 2015 at 18:47

  Mooie favorieten heb je. De palette van Essence lijkt mij inderdaad een budgettopper!

 • Reply
  melissa
  4 september 2015 at 19:18

  Fijne favorieten! Afgelopen week kocht ik het Essence all about roses palette ook. De topcoat van Essie wil ik wel proberen :)

 • Reply
  Femke
  4 september 2015 at 20:58

  Gucci Bamboo vind ik echt heerlijk!

 • Reply
  Linda
  5 september 2015 at 02:02

  Wat een leuke producten, fijn te merken dat je wat langzamer probeerd te praten, echt super goed. Dat pallet van Essence zal ik zeker meenemen als ik het zie en ook de topcoat van Essie ga ik halen. Ik ben groot Essie fan en ben hier echt benieuwd naar.

 • Reply
  chucky1012
  5 september 2015 at 12:07

  Mooie en fijne favoriete producten!

 • Laat een reactie achter