Search
Close this search box.

Favorieten van April

Het is weer zover om mijn favoriete producten van deze maand langs te gaan. Ik heb trouwens mijn haar geknipt, zoals je in het filmpje kan zien!

TBS Vitamine E Serum
Too Faced Natural Eye Palette
Essence Crazy About Colour
Essence Eyeliner Pen
Demak’up Oogremover Pads
OPI DS Passion
Catrice Peach Sorbet
Maybelline One By One
Sleek Storm Palette

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Peach Sorbet is echt fijn!
    En die mascara lijkt me ook erg fijn, ik wou hem ook kopen bij die 50 procent korting, maar hij was al weg..

  2. Je haar zit goed (:
    Grappig dat je veel producten die ikzelf fijn vind ook prefereert, zoals de vitamine E producten, de sleek palettes en de maybelline mascara (:

  3. Ik vind je haar erg mooi! Ik denk dat een kortere schuine pony je ook erg mooi zal staan. Die mascara van maybelline, lijkt ie veel op die van Max factor?

  4. De O.P.I. lakje lijkt me erg mooi! Je haar zit trouwens erg leuk. Ik heb het voorheen niet gezien, maar ik ben pas een nieuwe bezoekster op je blog. Je hebt een hele leuke site! Ik zet je in mijn favorieten. :)
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *