Favorieten Maand Augustus

De maand vliegt weer voorbij en dan wordt het weer tijd voor een favorieten artikel. Jullie hebben al 2 filmpjes in mijn afwezigheid gezien dus ik maak er nu maar een foto artikel van. In deze maand heb ik eigenlijk weer niet zoveel make-up gebruikt. Ik zit toch vaak thuis of bij vriendinnen of ik vergeet het meest tijdrovende op het werk. Als ik moet werken heb ik eigenlijk nooit zo een zin om een laag make-up op te doen, dus dat skip ik meestal maar.

The Body Shop Lipstick 49

Een prachtige nude kleur lippenstift, alleen op de foto lijkt bij behoorlijk donker. Je ziet hem eigenlijk niet op je lippen zitten maar toch ook weer wel, heel erg mooi!

Action oogpotlood

Ik vind ze echt ontzettend fijn, ze geven middelmatige pigmentatie, waar ik van jou ik hoef geen knal lijn onder mijn ogen te hebben en ze brengen echt heel erg prettig aan en voelen totaal niet hard of vervelend onder je ogen.

The Body Shop Brush On Radiance

Dit is misschien wel het mooiste product wat ik ooit heb gehad, de structuur de kleuren de vorm, gewoon alles is hier mooi aan. En als je hem op brengt heb je een mooie shimmer gloed over je wangetjes. Wauw!

Bourjois Organic Powder

Ik heb een beetje afstand genomen van mijn MAC Skinfinish. Hij mag dan wel fijner dan dit product wezen maar ook 2x zo duur. Vandaar dat ik een beetje op zoek ben naar een budget opvolger – maar uiteindelijk kom ik toch wel weer met een MAC poedertje thuis -. Deze is echt heel erg fijn en dekt ook nog eens heel erg goed, ik ben tevreden!

Too Faced Natural Eye Palette

Eumh, tja. Dit schatje lag een beetje te verstoffen in mijn la. Ik gebruik de laatste tijd eigenlijk alleen Sleek oogschaduw. Beetje zonde want al mijn dure paletten gebruik ik gewoon niet zoveel en ze zijn zo mooi. Vandaar dat ik deze weer uit de kast heb gehaald en met veel plezier heb gebruikt!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Paola
  2 september 2011 at 08:23

  Leuk artikel!

 • Reply
  Manon
  2 september 2011 at 09:11

  Leuk dat je de producten dit keer fotografeert ipv een filmpje!

 • Reply
  Wendy
  2 september 2011 at 10:15

  Mooie neutrale producten. :)

 • Reply
  Alyssa
  2 september 2011 at 10:31

  Erg mooie producten allemaal, vooral het too faced palette <3

 • Reply
  Miranda
  2 september 2011 at 11:06

  mooie producten. Ik heb zelf ook het oogpotlood van action, die zijn echt fijn :) En het too faced palette heb ik nu ook een paar weken, and i like it :D

 • Reply
  LottedeJ
  2 september 2011 at 14:11

  Mooie favorieten! Het palette van Too Faced wil ik ook altijd nog :)

 • Reply
  roos
  2 september 2011 at 17:33

  Leuk leuk! :)

 • Reply
  charile
  2 september 2011 at 18:46

  mooie producten :)

 • Reply
  Marijke
  2 september 2011 at 18:54

  Het Too Faced palette blijft zo ontzettend mooi he..
  *hmpf..*

 • Reply
  Cynthiiaa
  2 september 2011 at 20:21

  Ah, die laatste foto, gorgeous! Ik wil zo graag die palette! :’)

 • Reply
  Maud
  2 september 2011 at 21:31

  Mooie favorieten! Ik wil echt eens die Action oogpotloodjes gaan halen, lijken me zo fijn :)

 • Reply
  Noortje
  3 september 2011 at 11:46

  Wauw, die higlighter van the bodyshop is echt heel mooi!

 • Reply
  Nannick
  4 september 2011 at 00:48

  Echt hele mooie producten, jammer dat je et Too Faced Natural Eye palette niet eerder hebt gebruikt ;) Hij lijkt me echt zoooo fijn! Ik wil hem zo graag nog een keertje kopen!

 • Reply
  Saskia
  4 september 2011 at 09:12

  Mooie producten zeg! Lijken me erg fijn

 • Reply
  Jen
  9 september 2011 at 16:27

  Mooie producten! De highlighter van TBS lijkt me erg mooi <3

 • Laat een reactie achter