Favorieten Januari

Het is weer het einde van de maand, dus tijd om mijn favoriete producten van afgelopen maand aan jullie te laten zien. Deze producten heb ik meer dan normaal gebruikt en ben er dan ook erg tevreden over, op dit moment dan! Kijk snel verder naar mijn favorieten en lees waarom ik ze zo fijn vind.

Deze maand heb ik behoorlijk wat gekocht op beauty gebied en sommige dingen lagen te verstoffen in de kast die ik opnieuw heb ontdekt. Dus het zijn echt oude en nieuwe favorieten

Chanel Inimitable Mascara: echt een geweldig mascara, geeft mijn wimper echt volume. Alleen ik heb een klein minpuntje aan deze mascara ontdekt. Als ik hem een hele dag op heb gaat die uitlopen aan de onderkant, dus ik heb een hele zwarte waas onder mijn ogen, erg jammer..

Sleek Blush in Rose Gold: Wat een prachtige kleur is dit zeg, hij staat echt geweldig natuurlijk en geeft je een geweldige glow. Ja, dit is echt mijn favoriete blush op het moment!

Vaseline: Heel simpel en heel basic. Ik kon mijn geliefde Rosebud niet meer vinden en had echt iets nodig voor op mijn lippen. En ik pakte dus maar de Vaseline, wat eigenlijk een heel erg fijn spul is. Lekker cheap en maakt mijn lippen heerlijk zacht!

Boots Gorgeous Feet moisturiser: Echt geweldig voedend spul voor mijn voeten. Ik had het al een hele tijd niet gebruikt. Maar mijn voeten zagen er echt niet meer uit, helemaal droog en deden zelf een beetje pijn. Ik heb ze dus elke avond met dit spul ingesmeerd en mijn voeten zijn weer heerlijk zacht en soepel, en het ruikt ook nog eens heerlijk!

Lush Lemony Flutter: Mijn nagelriemen zijn hier heel blij mee, het maakt ze echt heerlijk zacht en mijn ellebogen trouwens ook, altijd als ik een dikke wollen trui aan heb en op mijn ellebogen steun gaan mijn ellebogen helemaal kapot, droog en worden super gevoelig, ik smeerde mijn ellebogen hier mee in en het probleem was snel verholpen!

W7 Paintbox: Jullie weten vast nog wel dat ik schreef over het W7 Paintbox palette. Waar ik behoorlijk in teleurgesteld was omdat de kleuren echt slecht gepigmenteerd waren. Maar toch greep ik er bijna elke dag naar. Omdat de kleuren er niet echt uit knallen is het perfect om naar school of werk te dragen. Op school hoef ik niet zulke opvallende make-up te dragen, dus eigenlijk is helemaal niet zo erg! Ik had eigenlijk een andere foto willen plaatsen, maar imageshack doet zo raar, dat ik na een uur geen zin meer had om het wéér te proberen, sorry.

Wat zijn jullie favoriete producten van Januari?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Anne
  31 januari 2011 at 13:40

  Fijne favorieten heb je!
  Ik ben zelf ook gek op die chanel mascara en lemony flutter van Lush.

  Die blush staat nog op m’n verlanglijstje, maar hij is momenteel nergens meer ‘in stock’ op het web..
  Waar heb je hem gekocht?

  • Reply
   Aranka
   31 januari 2011 at 22:21

   Ik heb hem op http://www.beautyfocus.nl gekocht, alleen hij is daar momenteel ook uitverkocht, alleen ze vullen het altijd wel redelijk snel aan!

 • Reply
  Esmay
  31 januari 2011 at 16:09

  Lijken me fijne producten allemaal :D

 • Reply
  Silva
  31 januari 2011 at 17:17

  Leuk om te lezen, grappig dat je dat palette uiteindelijk toch leuk vindt :)

 • Reply
  Roos
  18 februari 2011 at 13:53

  Ik wil heel graag Lemony Flutter en Boots gorgeous feet moisturiser maar waar koop je dat?

 • Laat een reactie achter