Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten: ik heb dit al een hele tijd niet meer gedaan

Favorieten: ik heb dit al een hele tijd niet meer gedaan

Het is een hele tijd geleden dat ik een favorieten video heb geplaatst maar ik vond het wel weer eens tijd worden. Ik heb namelijk heel wat nieuwe producten die ik super fijn vind om te gebruiken en graag wilde delen! Dus hierbij!

Favoriete producten:

  • NIVEA Protect & Hydratate Zonnebrand*
  • Marc Jacobs Daisy Love*
  • WetBrush Haarborstel*
  • OralB 3D White Gevoelige Tanden*
  • Ylonn Raka*
  • Paula’s Choice Resist Daily Hydrating Fluid*
  • MAC Eyeshadow Fairy Land*
  • Dior Diorshow On Stage Liners*
  • Douglas Lash Argumented Mascara*
  • Lancôme L’Absolu Lacquer 312*

Producten met een * heb ik gekregen

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *