Favorieten: Goedkope buitenkant, prachtige binnenkant!

Favorieten: Goedkope buitenkant, prachtige binnenkant!

Elke maand geef ik aan het einde een update over mijn favoriete beautyproducten. Welke heb ik met veel plezier gebruikt en kan ik een echte favoriet noemen? Je ziet het in deze video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Favorieten:

 • Urban Decay Naked Ultimate Basics Palette* – review
 • Hourglass Ambiant Lighting Palette – review
 • Colourpop Lippie Stix – review
 • Max Factor Miracle Match Foundation* – review
 • Urban Decay All Nighter Make-up Setting Spray*
 • Paula’s Choice Niacinamide Booster* – review
 • Head & Shoulders Extra Volume Shampoo* – review

Producten met een * heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Vanessa
  28 oktober 2016 at 15:10

  Leuk om je favorieten te zien! Ik ben nieuwsgierig naar de Max Factor foundation, zeker na je review van vanmorgen. Ik ken Head & Shoulders eigenlijk ook vooral om hun anti-roos shampoos, fijn om te weten dat ze ook andere varianten hebben.

 • Reply
  Laura J
  28 oktober 2016 at 17:33

  Altijd leuk om je favorieten te zien. Ik ben nu eigenlijk best benieuwd naar die H&S shampoo!

 • Reply
  Marije
  29 oktober 2016 at 00:22

  Leuke video! Kun je een keer een vergelijking doen tussen meerdere fixing sprays? Ik gebruikte de bodyshop vit. E spray maar deze isnu op. En twijfel over de jouwe vanwege de prijs. Wellicht weet jij nog een betaalbaar alternatief?

  • Reply
   Aranka
   29 oktober 2016 at 08:55

   Goed idee! Ik heb er hier nog een aantal thuis liggen! Ga er mee aan de slag!

   • Reply
    Milotte
    1 november 2016 at 21:05

    Super. Ik ben zelf ook wel op zoek naar een goede fixing spray. Die van MAC heb ik 1x op gehad bij mijn make-up afspraak, maar het is wel meteen high-end. Voor mijn gezichtsmakeup en lipsticks ben ik echt om. Voor oogmake-up ben ik nog niet overtuigd, terwijl ik eerder ben begonnen met oogschaduw enzo dan met lipstick.

 • Reply
  femketje
  29 oktober 2016 at 14:15

  dat UD palette is wel echt eentje die ik nog eens wil scoren :D

 • Reply
  rachel
  1 november 2016 at 11:00

  leuke video weer!! en ik vind het palette ook heel mooi!!

 • Reply
  sneeuwkipje / Jessica
  2 november 2016 at 13:50

  ’t is wel een beetje flauw van H&S, de prijzen zijn hetzelfde gebleven, maar de inhoud kleiner geworden! Dat is het enige minpuntje. Sommige hebben zeker een lekkere geur. Mijn vriend had er een met appeltjes geur :P

 • Laat een reactie achter