Favorieten: De beste mascara ooit!

Favorieten: De beste mascara ooit!

Leuk dat jullie weer met mij meekijken naar de favorieten van de afgelopen maand. Ik kocht een aantal prachtige producten, maar er kwamen ook hele fijne producten binnen. Ik deel ze maar weer wat graag met jullie en ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd wat jullie favorieten waren deze maand! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Corine
  30 september 2016 at 16:47

  Ik kijk altijd graag favourietenfilmpjes. Deze vond ik ook weer erg leuk.
  Moet ook even zeggen dat ik deze setting erg leuk vind zo in je slaapkamer.

 • Reply
  Vanessa
  30 september 2016 at 18:49

  Leuk om je favorieten te zien! Je hebt me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt naar de mascara van L’Oréal. Misschien ga ik hem wel eens proberen als er een aanbieding is.

 • Reply
  Monique
  30 september 2016 at 19:17

  Oh ik ben echt heel benieuwd naar die mascara! Vlekt die mascara ook, als in pandaogen aan t eind van de dag? ?

  • Reply
   Kelly
   30 september 2016 at 19:53

   Ik krijg er geen vlekken van onder mijn ogen!

 • Reply
  Kelly
  30 september 2016 at 19:52

  Ik ben ook helemaal fan van de mascara van L’Oréal! Voorheen gebruikte ik ook een mascara van L’Oréal. De false lash wings mascara, ook een super fijne overigens. Aan beide mascara’s moest ik heel erg wennen in het beginnen, maar, wauw! Wat een volume en lengte geven deze mascara’s. Persoonlijk vind ik de fatale mascara meer volume geven dan de butterfly. Maar de butterfly geven mijn wimpers juist meer lengte. Ik vind ze beiden heel erg fijn en ik kan ze ook iedereen aanraden!

 • Reply
  Luna
  30 september 2016 at 19:57

  Ben erg benieuwd naar het setje van Urban Decay voor wenkbrauwen :)

 • Reply
  femketje
  30 september 2016 at 22:25

  ik MOET nu die mascara proberen!

 • Reply
  Olga
  1 oktober 2016 at 07:46

  Oh jij blijft er stralend uitzien ondanks je verkoudheid !!

 • Reply
  Anneke
  1 oktober 2016 at 09:52

  Bij Etos is momenteel Mascara 1+1

 • Reply
  rachel
  1 oktober 2016 at 12:17

  leuke favorieten weer!! en ben nieuwsgierig geworden naar de mascara dus die zal wel weer in mijn mandje verdwijnen aankomende week

 • Reply
  chucky1012
  3 oktober 2016 at 07:04

  Leuk ;-)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  3 oktober 2016 at 09:20

  Oh die mascara!! Ik ben er super benieuwd naar! Deze week 1+1 op mascara’s bij Etos, dus moet maar even weer naar de stad, haha!

 • Laat een reactie achter