Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Favorieten: de aller beste cleanser ooit!

Favorieten: de aller beste cleanser ooit!

Het is een hele tijd geleden dat ik een favorieten video heb opgenomen, maar deze maand is er weer eentje. Ik heb de afgelopen tijd een aantal hele fijne producten gebruikt en ontdekt en die deel ik maar wat graag met jullie! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Favoriete Producten:

  • Herôme Hydrating Nail Gel* – review
  • Herôme Natural Nail Whitener* – review
  • Lancaster 365 Sun-Kissed Drops* – review
  • Treacle Moon Water Melon Splash Creamy Shower Foam* – review
  • Bourjois Healthy Mix Foundation* – review
  • Bourjois Eye Primer 24H Long Lasting Eye Shadow Base* – review
  • Lancôme Miel-En-Mouse Foaming Cleansing Makeup Remover*
  • NIVEA Body Oil In Lotion Cherry Blossom*
  • Intimacy Noir* – review

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *