Favoriete High End Producten

In mijn vorige filmpje vroeg ik of jullie ook mijn favoriete high end producten wouden zien en dat wouden jullie graag. Dus vandaar is hier vandaag mijn favoriete high end producten filmpje. Dit zijn producten waarvan ik het echt waard vind om te kopen en het niet voor de heb is of omdat het leuk staat. Echte aanraders dus op het gebied van dure cosmetica!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Paola
  18 december 2011 at 09:16

  Heel erg leuk om te zien! Ik heb zelf geen high end producten in mijn stash!

 • Reply
  Panajotta
  18 december 2011 at 09:40

  Echt super mooie producten!
  Ik heb slechts 1 high-end product in mijn stash :), maarja wat er niet is kan nog komen, toch ?
  Super leuk filmpje!
  xxx

 • Reply
  Chantal
  18 december 2011 at 10:14

  Erg leuk om te zien! Ik ga de Mythic Oil die jij noemde zometeen ook eens uitproberen, ben benieuwd…

 • Reply
  charile
  18 december 2011 at 10:20

  Leuk om te zien!

 • Reply
  LottedeJ
  18 december 2011 at 11:41

  Prachtige producten heb je laten zien! De Dior shimmer powder is ook wel echt een juweeltje, hoor. En natuurlijk je Inglot oogschaduws, wauw!

 • Reply
  Fré
  18 december 2011 at 12:49

  Prachtige oogschaduw heb je op in het filmpje! Welke is het? Zelf heb ik weinig high-end producten. Alleen een foundation en de olie van KMS die jij ook liet zien. Deze is alleen nu ‘op’ omdat er aan de zijkant, helemaal onderaan, scheurtjes begonnen te ontstaan (ik had hem ongeveer een klein jaartje denk ik?) waardoor de olie er langzaam uitliep (dit had ik pas laat door, het waren minuscule scheurtjes) en over mijn planchet liep. Dus ik hoop dat jou dat niet overkomt! ;)

 • Reply
  Miranda
  18 december 2011 at 13:14

  Mooie producten. Tweezerman heeft geweldige pincetten inderdaad, ik heb zelf een grotere variant en ik kan niet meer zonder! Blush van MAC wil ik ook nog eens uitproberen, hier hoor ik altijd zulke positieve verhalen over :)

 • Reply
  Lisa (:
  18 december 2011 at 17:35

  Leuke en mooie producten! (;
  Zelf heb ik nog niet zoveel high end producten maar dat komt nog wel (;
  x

 • Reply
  Fleur
  18 december 2011 at 19:33

  Leuk filmpje en mooie producten !
  Even btw ; het is wilden , niet wouden :)

  • Reply
   Renee
   18 december 2011 at 21:01

   hihi ik wilde echt precies hetzelfde typen met ‘wilden’

  Laat een reactie achter