Search
Close this search box.

Favoriete High End Producten

In mijn vorige filmpje vroeg ik of jullie ook mijn favoriete high end producten wouden zien en dat wouden jullie graag. Dus vandaar is hier vandaag mijn favoriete high end producten filmpje. Dit zijn producten waarvan ik het echt waard vind om te kopen en het niet voor de heb is of omdat het leuk staat. Echte aanraders dus op het gebied van dure cosmetica!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Prachtige oogschaduw heb je op in het filmpje! Welke is het? Zelf heb ik weinig high-end producten. Alleen een foundation en de olie van KMS die jij ook liet zien. Deze is alleen nu ‘op’ omdat er aan de zijkant, helemaal onderaan, scheurtjes begonnen te ontstaan (ik had hem ongeveer een klein jaartje denk ik?) waardoor de olie er langzaam uitliep (dit had ik pas laat door, het waren minuscule scheurtjes) en over mijn planchet liep. Dus ik hoop dat jou dat niet overkomt! ;)

  2. Mooie producten. Tweezerman heeft geweldige pincetten inderdaad, ik heb zelf een grotere variant en ik kan niet meer zonder! Blush van MAC wil ik ook nog eens uitproberen, hier hoor ik altijd zulke positieve verhalen over :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *