Favoriete beauty producten van de afgelopen tijd

Dior Summer Look Wild Earth

Vroeger maakte ik elke maand een favorietenvideo, maar sinds ik vorig jaar met YouTube gestopt ben heb ik geen favorieten meer met jullie gedeeld. Daarom leek het mij wel weer eens leuk een artikel te schrijven met mijn favoriete beauty producten van de afgelopen tijd.

Dyson Airwrap Styler Complete

Dyson Airwrap

Stipt op nummer 1 mijn Dyson Airwrap. Na heel lang twijfelen kocht ik hem kocht voor een monsterbedrag van bijna € 500,- en sinds ik hem heb gebruik ik hem letterlijk iedere dag. Mijn haar is snel droog en in model gebracht met de Dyson Airwrap. Heb ik een feestje of zin om mij op te doffen, dan gebruik ik de krul functie. Maar dagelijks gebruik ik de föhn en de föhnborstels, ideaal. Voor mij is dit echt elke cent waard, wat een geweldig apparaat.

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

L’Oréal Unlimited Mascara

Ik heb vorige maand een lash lift laten doen waar ik heel erg blij mee ben, maar daarvoor (en nu nog steeds af en toe) gebruikte ik altijd mascara. Mijn favoriete mascara de afgelopen tijd is de L’Oréal Unlimited mascara geweest. Simpel siliconen borsteltje, handige verpakking en een mega mooi volume effect. Wat mij betreft echt dé mascara van dit moment. Hij is trouwens nu maar € 9,00 bij bol.com, daar zou ik hem niet voor laten liggen.

Glossier Solution, Milky Oil Milky Jelly Cleanser

Glossier Solution Exfoliating Skin Perfector

In New York ging ik langs de Glossier winkel en kocht daar een aantal Glossier skincare producten waaronder de Solution. Dit is een peeling waarmee de huid zichtbaar egaler wordt door middel van AHA, BHA en Acid zuren. De verpakking is super mooi, praktisch en het product werkt gewoon fantastisch. Ik heb veel minder last van mee-eters en mijn onderhuidse ontstekingen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, wat een geweldig spul en iedere dag te gebruiken. Jammer dat het in Nederland niet te koop is want ik wil graag nog een paar verpakkingen, gaat er toevallig iemand nog naar NY?

Automatische concepten

Too Faced Better Than Sex Eyeliner

De Kat von D Tattoo Liner was altijd mijn favoriete eyeliner, maar nu heeft Too Faced eigenlijk precies eenzelfde eyeliner uitgebracht de Better Than Sex Eyeliner, ook in de vorm van een kwastje. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze eyeliner nog fijner vind dan die van Kat von D, hij blijft namelijk beter zitten en heeft een intens zwarte lijn. Ik gebruik hem nu al maanden en hij is nog steeds niet uitgedroogd.

Automatische concepten

Lactacyd Intimate Shave

Niet gedacht dat dit tussen mijn rijtje zou komen te staan maar ik gebruik hem echt heel erg vaak. Producten zoals Lactacyd vind ik vaak een beetje overdreven, maar de Lactacyd Intimate Shave vind ik wel heel erg fijn! Het is een speciale gel om mee te scheren en ook neutraal voor het gebied rondom je vagina. Heel simpel, die gel is gewoon erg fijn om mee te scheren en werkt perfect. Kan het je alleen maar aanraden als je opzoek bent naar een goede scheergel! Bij bol.com is het ook 1+1 gratis!

Chanel Les Beiges Eau de Teint Water-Fresh

Chanel Les Beiges Eau De Teint Water Fresh

Ik zag dat Chanel een nieuwe foundation gehad die op water geïnspireerd is. In de zomer vind ik het niet prettig een dekkende foundation te dragen maar als ik dan de deur uit ga met make-up vind ik het wel leuk om iets te dragen. Met deze reden sprak hun nieuwe foundation mij wel aan. Het is een mix van water en foundation die een subtiele dekking geeft. Ik vind hem heerlijk verfrissend, net die dekking geven die ik nodig heb en hij is gewoon heerlijk voor de zomer. Lees hier mijn review.

Automatische concepten

Olaz Total Effects Whip

Ik heb een vette huid en dan vind ik een dikke crème niet prettig. Ik kreeg deze Olaz Total Effects Whip Cream in een box opgestuurd en was eigenlijk wel heel erg benieuwd naar deze crème. Ik ben hem gaan gebruiken en was erg enthousiast. Ten eerste ruikt hij erg lekker, maar hij heeft ook echt een super luchtige en lichte textuur. Lekker fris en verkoelend voor de zomer maar ook goed hydraterend. Wat mij betreft een echte aanrader en 50% korting bij bol.com.

En dat waren eigenlijk mijn favoriete producten van de afgelopen tijd die ik met veel plezier heb gebruikt. Wat waren jullie favoriete beauty producten van de afgelopen tijd?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  20 juli 2019 at 10:38

  Oeh ik ben erg benieuwd geworden naar de liner en de Olaz creme! Ja oke en de Glossier producten in het algemeen haha maar voorlopig kom ik niet in New York helaas!

 • Reply
  rachel
  20 juli 2019 at 11:00

  fijne producten allemaal!!

 • Reply
  Tessa
  20 juli 2019 at 12:06

  Mooie favorieten. Ik ben erg benieuwd naar de Chanel foundation, maar de hoge prijs houd mij tegen

  • Reply
   Irene Elbertsen
   21 juli 2019 at 09:26

   Dag Aranka ik heb Vd solotion van Glacier een printscreen gemaakt. In november ga ik NYC en wil voor jou ook wel eea meenemen. Ik woon bij jou in de buurt. Heb je wel eens gesproken toen je nog bij de AH werkte, greets Irene

 • Reply
  Nelleke
  20 juli 2019 at 13:17

  Ben benieuwd naar de mascara en de olaz creme.

 • Reply
  chucky1012
  20 juli 2019 at 15:58

  Dat zijn stuk voor stuk prachtige producten….

 • Reply
  Roos
  20 juli 2019 at 16:45

  Mooie review

 • Reply
  Bianca
  20 juli 2019 at 16:58

  Mooie favorieten! Ik ben ook gek op de Chanel foundation (ben al iets over de helft…snik!). Stiekem mis ik je video’s wel op Youtube, ga je helemaal niet meer filmen? x

 • Reply
  Marjolein
  20 juli 2019 at 20:48

  De Dyson Airwrap vind ik ook nog steeds een hele fijne aankoop! Veel te duur natuurlijk, maar ik gebruik ‘m bijna dagelijks en het werkt lekker snel. Ben wel benieuwd naar die Chanel foundation!

 • Reply
  Loes
  22 juli 2019 at 15:28

  De fijnste zomerproducten van dit moment; de catrice one-minute-skinperfector, geen foundation en toch een tikje dekking, egaliseert mooi. Babytalkpoeder van de Balea babyserie, ideaal om onder je borsten, bovenbenen en liesplooien licht in te poederen bij heet weer. Houd je droog en fris. Ringelblumenmelkfett tegen droge benen na het scheren. Gelcreme van Diadermine als dagcreme, vochtinbrengend, licht, verkoelend. De waterspray van Balea, als opfrisser tussen door, vooral als hem in de koelkast bewaart. Allemaal ideale producten voor hete dagen, ziet er naar uit dat we dat deze week goed kunnen gebruiken.

 • Reply
  Iris
  24 juli 2019 at 09:58

  Ben benieuwd of die eyeliner beter is dan de eyeliner van benefit. Die heb ik nu al ruim 3 maanden en is nog steeds super (meestal droogt dat vilten tipje snel uit). Bovendien blijft die echt zitten als een huis.

 • Reply
  Nicole
  28 juli 2019 at 15:18

  Ondanks dat hij zo mega duur is, ben ik zo benieuwd naar de Dyson Airwrap en ik heb hem dan ook echt hoog op mijn wensenlijstje staan. Ik vind het gewoon zo’n chique maar ook indrukwekkend product en van wat ik er allemaal van gezien en gehoord heb is ‘ie ook echt fantastisch!

 • Laat een reactie achter