Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Mijn favoriete Action producten + aanraders

De Action is mijn favoriete winkel wat betreft goedkope en handige spullen voor in huis. Ik ben dan ook vaak in deze winkel te vinden om wat kleine handige dingen te halen. Ik denk dat ik niet de enige ben die groot fan is van de Action en daarom leek het mij wel leuk om al mijn favoriete producten van de Action op een rijtje te zetten. Want deze gaan vrijwel altijd mee in mijn mandje of zijn gewoon heel erg handig!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Volgen jullie mij al op Instagram?

Kantoorartikelen – vanaf € 0,75

Pennen, markers, kladblokjes, stiften en je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het allemaal bij de Action. Een stuk goedkoper dan bij andere winkels en het werkt net zo goed. Regelmatig laad ik hier mijn mandje vol als ik weer wat voor mijn kantoor (of gewoon privé) nodig heb.

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Printerinkt – € 9,99

In het begin was ik hier een beetje huiverig voor want je hoort altijd spookverhalen over inkt dat niet van de fabrikant zelf is. Alleen het prijsverschil is zo ontzettend groot dat ik het toch een keer wilde proberen. Zelf heb ik een Canon printer en moeten er allemaal losse kleuren in en die kosten € 12,00 per stuk (!) en hier heb ik alle kleuren voor € 9,99 dus reken maar uit hoeveel dat scheelt. Ja, de inkt is iets sneller op en ze cardridges zijn niet zo mooi, maar voor de rest vind ik ze echt helemaal prima!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Toiletborstels – vanaf € 0,49

Wij hebben aan de muur zo een mooie toiletborstelhouder maar op een gegeven moment worden de toiletborstels zo smerig en ik vind het zonde om een hele nieuwe houder te kopen. Dus eens in de zoveel maand koop ik gewoon een nieuwe borstel, ideaal! Je hebt saaie witte maar ook mooie met een stalen handvat.

Mijn favoriete Action producten + aanraders

A Good Clean Schoonmaakmiddel – € 1,27

Dit schoonmaakmiddel is echt geweldig en kost helemaal niets. Ze hebben een allesreiniger, keukenreiniger en een badkamerreiniger. Ten eerste maken ze goed schoon en ten tweede hebben ze allemaal echt een heerlijke geur! Ben je dus nog opzoek naar lekker schoonmaakmiddel, koop dit!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Lees ook: Action Winter Shoplog

Kaarsen – vanaf € 0,99

De herfst komt er weer aan en dan vind ik het altijd erg gezellig om kaarsjes aan te hebben. Je kunt kneiter dure kaarsen kopen van Bolsius maar je kunt ze ook gewoon voor een prikkie bij de Action halen, ideaal! Ik koop hier trouwens ook altijd mijn waxinelichtjes.

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Sokken – vanaf € 0,99

Ik koop onze sokken altijd bij de Action of de Primark. Ze zijn van goede kwaliteit en hebben vaak ook leuke printjes (maar ook gewoon effen als je dat zoekt). In de winter koop ik trouwens ook graag mijn leggings bij de Action die zijn lekker dik en warm!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Libresse Maandverband – € 0,99

Ik gebruik altijd Libresse maandverband en bij de drogisterij zijn die best aan de prijs. Ik koop altijd hier mijn pakjes maandverband en dat scheelt enorm!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Lees ook: Action Max & More Glow & Highlights Palette

Max & More Make-up – vanaf € 0,69

De make-up van Max & More heeft een prima kwaliteit en is te koop voor een heel klein prijsje. Vaak zitten er echt verrassend goede dingen tussen. Ik heb een aantal dingen meegenomen om te testen dus er komt binnenkort zeker een review aan!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Wattenschijfjes en reinigingsdoekjes – vanaf € 0,69

Als ik in de buurt ben en mijn wattenschijfjes zijn op haal ik ze altijd bij de Action. Ze zijn veruit het goedkoopst en hebben een goede kwaliteit. Ik koop altijd de grote voor ’s avonds en de kleine voor ’s ochtends. De doekjes koop ik vaak voor swatches of voor onderweg, ideaal!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Handdoeken – vanaf € 1,78

De handdoeken van de Action zijn ook meer dan prima. Ze hebben allemaal leuke verschillende kleuren en hebben een prima kwaliteit. Zelfs naar tig keer wassen voelen ze nog dik en fijn aan!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Katten accessoires – vanaf € 0,68

Kattenspeeltjes en voerbakjes koop ik altijd bij de Action, dat scheelt echt heel veel in vergelijk met de dierenwinkel. Voerbakjes kosten hier echt 1/4 van wat het in de dierenwinkel kost en ik vind het wel fijn af en toe een frisse neer te zetten. Hetzelfde met speeltjes, die zijn hier veel goedkoper. En aangezien ze wel eens stuk gaan of verdwijnen koop ik ze liever bij de Action.

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Schoonmaakdoekjes – vanaf € 0,49

Eigenlijk alles in dit vak koop ik: stofdoeken, vaatdoeken, schuursponsjes, vochtige doekjes en ga zo maar door. Het komt altijd wel van pas tijdens het schoonmaken en het kost gewoon niet zoveel, ideaal.

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Deurmatten – € 2,49

Na een tijdje worden onze deurmatten ontzettend vies en krijgen we ze niet meer goed schoon. Vaak na een jaar kopen we gewoon nieuwe matten en leggen die in de keuken en woonkamer neer, ideaal. En voor die 2,50 hoef je het niet te laten.

Mijn favoriete Action producten + aanraders

Lees ook: Action Verhuis Shoplog

Wasknijpers – € 0,46

Na een eeuwigheid naar de perfecte wasknijper te hebben gezocht heb ik ze bij de Action gevonden, deze gekleurde wasknijpers! Ze gaan lang mee, werken fijn en breken niet af!

Mijn favoriete Action producten + aanraders

En natuurlijk koop ik nog veel meer dingen bij de Action zoals leuke accessoires, lekkers en klusspullen maar dit zijn de dingen die wel echt favoriet bij mij zijn. Ik ben nu ook wel benieuwd wat jullie favoriete Action aankopen zijn, deel ze zeker in de comments, dan ga ik de volgende keer daar eens naar kijken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. In de action rondkijken vind ik zo leuk om te doen haha! Ik haal er standaard altijd kaarsen, pennen, markers, tabjes, mandjes en nog veel meer. Laatst heb ik er led lampjes gehaald die je op kunt plakken (zelf klevend materiaal) voor in mn kleding kast, was verrast dat ze deze hadden

  2. Ik wist helemaal niet dat die schoonmaakmiddelen van bij de Action komen! Ik zag ze laatst bij een vriendin. Ik probeer de Action in de mate van het mogelijke te vermijden, want ik koop er altijd veel te veel, haha. Een herkenbaar probleem, denk ik.

  3. oh naar die schoonmaakmiddelen ga ik eens kijken. ik koop altijd de wattenschijfjes uit de baby afdeling. die zijn heel groot en handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *