Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fashionista Make-Up Special by Nikkie Tutorials

 photo Fashionista-Make-Up_zps7fc00bef.png

Als je op mijn blog komt hou je vast ook van beauty! Fashionista heeft deze maand een hele leuke make-up special in samenwerking met Nikkie Tutorials! Handig is dat dit een mooi tijdschrift is en mee kan in je koffer op vakantie zodat je alles over make-up kan lezen aan het zwembad of natuurlijk gewoon in de achtertuin! Ik laat jullie een klein beetje inhoud zien!

 photo Fashionista-Make-Up1_zpseb97b7cc.png

Het is een echte beautygids. Alles kan je er in terug vinden. How-to’s, tips over make-up en natuurlijk de laatste trends. De cover geeft aan dat het over de basics, tools, shaping, ogen en lippen gaat! Ik ben benieuwd!

 photo Fashionista-Make-Up2_zps4b20b531.png

Als het de make-up special openslaat staat er natuurlijk een leuk voorwoord van Nikkie in en een inhoudsopgave. Zo kan ik jullie een kleine sneak peak geven wat er allemaal in dit volle en dikke nummer te vinden is! Zoals je ziet wordt alles uitgebreid behandeld! Een handige beautygids dus om te bewaren als naslagwerk om even te spieken hoe iets ook al weer moest!

 photo Fashionista-Make-Up3_zps47ef05f3.png

Maar het gaat niet alleen over make-up. Nikkie heeft er ook persoonlijke stukjes in staan en andere bekende beautybloggers zoals Serena en Mascha ook! Altijd leuk om te lezen niet waar?

 photo Fashionista-Make-Up6_zps7cfedced.png

 photo Fashionista-Make-Up5_zps9694361d.png

Elke categorie begint met een prachtige visual en daarna vind je van alles over dit onderwerp. Alles is heel duidelijk uitgelegd en met prachtige stap voor stap foto’s die Nikkie meestal allemaal zelf gemaakt heeft. Dat vind ik leuk want dan heeft het echt iets persoonlijks en niet dat het een model is. De stappen zijn erg duidelijk en de foto’s passen daar perfect bij. Een filmpje kijken is natuurlijk altijd wat makkelijker maar met deze handige uitleg moet het ook zeker goed komen!

 photo Fashionista-Make-Up4_zps6a610cde.png

En zo ziet zo een tutorial er dan uit. Duidelijke tekst, handige foto’s en het ziet er gewoon allemaal gelikt uit! Ik vind dit make-up item echt ontzettend leuk. Ik wist natuurlijk al wel veel, maar ik denk dat de doelgroep die Fashionista heeft dit toch niet allemaal wist en het nu allemaal handig bij elkaar heeft in een tijdschrift en het er dus even makkelijk bij kan pakken om het na te lezen.

De Fashionista Make-Up Special by Nikkie Tutorials is vanaf deze week overal te koop voor € 4,95 en is ook online te bestellen bij tijdschrift365 zonder verzendkosten! Gaan jullie hem voor de vakantie kopen?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. ik heb hem gister gekocht en ben al halverwege :P ik vind het super leuk omdat het geen tijdschrift is die je leest en vervolgens weggooit je hebt hier echt iets aan.

  2. Leuk! Had er al eea over gehoord maar bij mij is hij al uitverkocht. Toch nog even verder kijken want ben echt fan van Nikkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *