Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blogazine by Fashionista

 photo Blogazine_zpse071c3f6.png

Fashionista komt deze maand met een heel ander blad dan wat we van ze gewend zijn. Dit nummer staat helemaal voor de bloggers. Ben je fan van beauty-, fashion- of foodbloggers? Dan zit je helemaal goed met dit nummer! Er staan veel inspirerende artikelen in, interviews, outfits, beautykasten van bekende beautybloggers en nog veel meer. Benieuwd naar de inhoud, kijk dan met me mee!

 photo Blogazine1_zpse5008e08.png

 photo Blogazine3_zps6405cdfb.png

Inhoudsopgave. Het Blogazine is trouwens ook lekker op zakformaat, zodat je hem lekker mee kan nemen in je tas of mee voor op vakantie.

 photo Blogazine2_zpse492b5b4.png

Oja en ik sta er ook in met mijn beautykast! Vera, Mascha en Mattanja trouwens ook! Ook staan er een aantal bloggers met een nail-art artikel in en Tim heeft een uitgebreide interview!

 photo Blogazine5_zps31dca59f.png

Mijn pagina :)

 photo Blogazine4_zpsee7da7d6.png

Blogazine ligt vanaf morgen in de winkels en kost € 4,50, het is zeker een aanrader om te lezen als je bloggers erg leuk vind! Ga jij hem kopen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

  1. Ik ga ‘m zeker kopen, ben er erg benieuwd naar geworden! Een tijdschrift over bloggen, leuker kan bijna niet! :-)

  2. Hij lijkt me superleuk! Denk dat ik hem misschien wel ga kopen! Tot wanneer ligt hij ongeveer in de winkels, weet je dat?
    In de zin ‘het is zeker een aanrader om te lezen als je bloggers erg leuk vind!’ moet het trouwens ‘vindt’ zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *