Fall Favorites Tag

Het is echt herfst buiten, terwijl ik dit typ zie ik de bladeren van de bomen vallen en de regen tikkelt zachtjes tegen mijn ramen. Geen hoge temperaturen meer, het zonnetje laat zich steeds minder zien en de luchtige shirtjes wisselen zich in voor warme en fluffy truien. Dagmar tagde me in deze fall favorites tag, in deze tag geef ik antwoord wat mijn favoriete items zijn deze herfst. Benieuwd? Lees dan zeker even verder!

 photo Pickwick-Natuurlijk1_zpsea16562e.png

Thee

Er gaan hier tegenwoordig heel wat kopjes thee doorheen. Ik was eerst helemaal geen thee drinker, maar sinds een paar jaar vind ik het echt heerlijk. Een tijdje geleden was ik echt van de fruitsmaakjes maar tegenwoordig kan je me veel gelukkiger maken met een lekkere kruidenthee zonder suiker. Deze van Pickwick zijn op dit moment dan ook echt mijn favoriet, heerlijk.

Koffie

Deze skip ik, na een paar tevergeefse pogingen koffie te drinken ben ik er maar mee gestopt. Ik lust echt geen koffie en niet eens een slokje. Ik vind het ronduit smerig en zal het niet eens voor de vorm opdrinken, bah!

Avondeten

Mij maak je echt blij met een goede stamppot boerenkool met worst of een zuurkoolschotel met banaan en ananas. Voor de rest vind ik het natuurlijk ook heerlijk om uit eten te gaan met sushi of een goed stuk vlees, maar dat doe je natuurlijk niet elke week. Geef mij daarom maar lekkere boerenkool met worst, jummie! Of stoofperen met draadjesvlees.

Snoep/Koek

Help, ik vind alles echt lekker en eet het dan ook veel te veel. Als ik aan de herfst denk met snoepgoed dan kan je me blij maken met wat betreft koek: speculaas, gevulde speculaas, jodenkoeken, roze koeken en ga zo maar door. Snoepen doe ik niet echt – tenzij chips en nootjes daar ook onder vallen -. Maar een stukje worst of kaas vind ik altijd erg lekker, toastjes, chippies.

Sjaal

Ik ben nog steeds gek op mijn Brrr sjaal. Ik kocht hem twee jaar geleden en hij ziet er nog steeds super mooi uit. Deze heb ik dan ook alweer in gebruik! Beste aankoop ever op het gebied van sjaals!

Jas

Ik ben niet zo iemand met dertig verschillende jassen, ik heb er twee een wat dunnere groene parka en een hele dikke en lange zwarte jas van de Mango die echt super warm is, maar die hangt voorlopig nog even in de kast.

Schoenen

Ook heel veel schoenen voor de herfst of winter heb ik niet echt. Ik heb een vast paar nette laarzen van de Manfield die ik altijd draag en als ik het echt koud krijg komen mijn UGG’s tevoorschijn, lekker warm!

Geurkaars

Ik vind warme geuren echt heel erg lekker, maar vind ze een beetje drukkend in mijn slaapkamer. Daarom kies ik liever voor een wat luchtigere en zachte geur. Ik vind de geur van katoen echt heerlijk en dit is dan ook één van mijn favoriete geuren. Die van de Dille & Kamille is mijn favoriet!

 photo Doutzen5_zps0a47fe7e.png

Lipstick

Jullie weten volgens mij allemaal wel dat ik niet echt een die-hard lipstick drager ben. Maar de laatste tijd draag ik het steeds vaker! Wel wat minder opvallende tinten maar toch vind ik het leuk om te dragen. Mijn favoriete lipsticks op dit moment zijn de nude lipsticks van L’Oréal, die zijn echt heel erg fijn en hebben prachtige nude kleuren!

Parfum

Of het iets met de herfst te maken heeft weet ik niet maar dit zijn op dit moment mijn favoriete geuren: Calvin Klein Reveal, Roberto Cavalli Just Gold en Lancôme La Vie Est Belle. Wat krachtigere geuren dan dat je in de zomer zou dragen en dat vind ik heel erg lekker!

Bezigheid

Ik vind het heerlijk om de bladeren te zien vallen en ga dan ook graag een stukje wandelen – ik doe het alleen nooit, behalve in het weekend met de hond als mijn vriend zin heeft om mee te gaan -. Een terrasje pakken in het laatste zonnetje vind ik ook erg leuk en ik kan er echt weer van genieten op de bank met een dekentje te zitten met een goed boek en onder het genot van een lekkere kop thee. Kaarsjes aan en de gordijnen dicht, mijn dag is dan compleet!

Zo, dit waren wel een beetje mijn favorieten voor de herfst! Ik ben heel erg benieuwd geworden naar jullie favorieten en laat het me dan ook zeker weten! Bedankt Dagmar voor het taggen, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Dionne Knooren
  11 oktober 2014 at 17:24

  leuke tag met leuke antwoorden!

 • Reply
  Esmée
  11 oktober 2014 at 17:33

  Hihi, leuke tag! Je sjaal vind ik erg leuk en in het gedeelte met thee kan ik me goed vinden! Niets lekkerder als een warm kopje thee als je uit de kou komt (naast warme chocolademelk natuurlijk!) :D x

 • Reply
  femketje
  11 oktober 2014 at 17:34

  leuke tag is dit :3

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  11 oktober 2014 at 17:43

  Hele leuke tag!!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 oktober 2014 at 17:56

  Ik ben zo gek op deze tag!

 • Reply
  Beau
  11 oktober 2014 at 18:45

  Leuke tag en leuke antwoorden heb je gegeven :)

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  11 oktober 2014 at 20:07

  Wat superleuk hoe jij het hebt ingevuld en je gedachte over koffie: daar sluit ik mij volledig bij aan haha. Echt super om te lezen :D

 • Reply
  Tessa
  11 oktober 2014 at 21:04

  Al dat eten is gewoon te lekker en bij mij gaan er ook kopjes/kannen thee doorheen, heerlijk!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  mellavieee
  11 oktober 2014 at 21:22

  Wat leuk om te lezen!

 • Reply
  Yvonne van der Wal
  11 oktober 2014 at 22:18

  Ik zou dit geschreven kunnen hebben; inclusief je anti-koffie-zin. Ik vind dat ook niet lekker, als 1 van de weinigen. Kan me roerend in je herfstfavorieten vinden.

 • Reply
  svenja
  12 oktober 2014 at 09:29

  Heerlijk zo een tag om in de herfst stemming te komen! Ik ben gek op geurkaarsen, maar die van Dille en Kamille ken ik nog niet, ga ik snel eens opzoeken, want ik ben razend benieuwd!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  12 oktober 2014 at 10:25

  De Brrrr sjaal ken ik niet, dat ga ik zo even opzoeken ;-)

  Ik mis de zon…. Laat het een zonnige herfst worden!!

 • Reply
  Idhuna
  12 oktober 2014 at 10:45

  Super leuke tag!

 • Reply
  Suzanna
  12 oktober 2014 at 11:03

  Leuke antwoorden! Denk dat iedereen veel dingen wel hetzelfde voelt, maar het is altijd leuk om te zien hoe mensen het opschrijven.

 • Reply
  MySimplySpecial
  12 oktober 2014 at 11:18

  Leuke tag! Zo lekker om weer veel sjaals te dragen.

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  12 oktober 2014 at 11:32

  erg leuk om te lezen :)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 oktober 2014 at 13:19

  Ik ben ook veel meer een theedrinker dan een koffiedrinker. En snoepen doen we allemaal wel meer tijdens de herfst en winter denk ik. De kou buiten geeft gewoon meer zin om te snoepen en te bakken! :-)

 • Reply
  Nicolish
  12 oktober 2014 at 18:07

  Echt een leuke tag. De foto’s zijn zo mooi en sfeervol.

 • Laat een reactie achter