Zoek
Sluit dit zoekvak.

FABY Nature Nail Polish

Je werk met een blog/hobby combineren

Ik had wel eens van het merk FABY gehoord, maar echt bekend was ik er niet mee. En dat is blijkbaar ook niet zo gek, want het is sinds kort pas echt gelanceerd in Nederland. FABY is een Italiaans nagellak merk met prachtige lakken dat zeker tot de categorie OPI en Essie behoort. Ik ben dol op nagellak en kan dan ook niet wachten deze FABY lakken uit de Nature lijn te testen die verrassend genoeg qua kleur geïnspireerd zijn op de natuur!

Je werk met een blog/hobby combineren

Italiaans nagellakmerk FABY lanceert in Nederland. FABY lanceert dit najaar in Nederland met een eigen webshop. Het Italiaanse nagellakmerk, dat technische innovatie hoog op de prioriteitenlijst heeft staan, wist zich bij de lancering in Italië duidelijk te onderscheiden op de markt van professionele nagellakken. Nu is het tijd om de Nederlandse markt te veroveren! Ik ben heel erg benieuwd naar het verhaal achter dit merk en de nature lijn!

Je werk met een blog/hobby combineren

FABY heeft een vernieuwde formule, vrij van schadelijke stoffen! Deze nagellaklijn valt niet alleen op door haar overweldigend aanbod aan kleuren, maar ook door de verantwoordelijke filosofie: voor FABY is de gezondheid van de consument, een eco-vriendelijke instelling en ‘cruelty free’ produceren belangrijke waarden. In de gehele productlijn van FABY – die bovendien 100% vegan is – wordt geen petroleumderivaten en parabenen gebruikt.

Met deze gezondheids- en milieubewuste filosofie heeft het nagellakmerk ook FABY Nature ontwikkeld. Een nieuwe nagellaklijn met 87% natuurlijke ingrediënten. De collectie bestaat uit 6 stijlvolle en op de natuur geïnspireerde kleuren, in een formule die niet alleen de gezondheid van de nagellakdraagster vooropstelt, maar ook op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd wordt. Dat klinkt nog eens goed! Dat hoor je niet vaak bij een nagellak merk.

Je werk met een blog/hobby combineren

De FABY Nature collectie heeft dus zes verschillende kleuren en ik laat je er daar vandaag drie van zien. De kleuren vind ik heel erg mooi en de verpakking ziet er stijlvol en best luxe uit. Het past prima in het straatje OPI en Essie maar dan met een verantwoordelijkere blik op de toekomst en het welzijn. De potjes bevatten trouwens 15 ml en kosten € 16,00. Dit maakt wel dat het een lak is die zich in de duurdere klasse bevind. De normale kleuren van FABY kosten trouwens € 13,00 de Nature lijn is dus een stuk duurder.

Je werk met een blog/hobby combineren

De lak is van goede kwaliteit en heeft een hele fijne substantie die te vergelijken is met de OPI lakken. Hij is dun, maar niet te dun en dekt wel goed. Het is ook mede door het platte kwastje heel makkelijk aanbrengen en dat maakt mij gelukkig. Laten we snel naar de swatches kijken, alle lakken hebben twee laagjes aangebracht.

Je werk met een blog/hobby combineren

100 % Cashmere

Alsof er een echt laagje kasjmier over je nagels heel ligt. Dit is echt de perfecte nude kleur, erg mooi!

Je werk met een blog/hobby combineren

Etruscan Clay

Hou je van nude maar toch iets meer het groen, of klei zoals FABY het noemt is deze variant meer voor jou. Deze heeft trouwens wel drie laagjes nodig om echt goed te dekken.

Je werk met een blog/hobby combineren

Afromosia

Dit is mijn persoonlijke favoriet, een prachtige donkere aarde tint die super klassiek op de nagels staat, aanrader!

Je werk met een blog/hobby combineren

Ik ben blij verrast door de FABY nagellakken maar had eigenlijk niet anders verwacht als ik keek naar de prijs van de producten. De houdbaarheid is prima en houdt zo ongeveer 3 dagen perfect en daarna wordt het toch minder. De lakken van FABY zijn te koop in hun nieuwe webshop en kosten € 13,00 per stuk, met uitzondering van deze Nature lijn, die zijn € 16,00 per stuk. Kende iemand hier al het merk FABY en wat vinden jullie van de lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. oehh dit is zo’n fijn merk :D heb er zelf ooit 3 lakjes van gewonnen in een winactie en ze zijn awesome. looooove trouwens echt je fotografie bij deze post, zo pretty :D

  2. Ik kende dit merk nog helemaal niet, maar wat een prachtige kleuren! En wat heb je mooie foto’s gemaakt. <3

  3. Ik heb nog nooit gehoord van dit merk maar het ziet er wel echt goed uit zeg! Echt hele mooie lakjes. Vooral de lichtroze kleur vind ik heel erg mooi. Lekker neutraal maar toch netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *