Zoek
Sluit dit zoekvak.

Faby Ego Collectie

Faby Ego Collectie

Het merk Faby is niet echt een heel erg bekend merk wat betreft nagellak. Sterker nog, ik kende het eigenlijk alleen vaag van naam maar wist niet waar het verkocht werd en of het ook echt goed was. Ik weet wel dat het in het straatje van OPI en Essie ligt en de prijzen dus wel wat hoger zijn. De Ego collectie is de herfst en winter collectie van Faby en past wat mij betreft heel erg goed bij de tijd van het jaar.

Faby Ego Collectie

Wat vormt de ego van een vrouw? Dat vroeg Faby zich af met deze collectie. Niet enkel haar houding en energie maken haar uniek, ook durft zij vooral zichzelf te zijn: een persoonlijkheid met een twist kwam het merk achter. De collectie is dus geïnspireerd op de verschillende ego’s van de vrouw en daar zijn de kleuren op uitgezocht. Ik vind het idee een beetje vergezocht in combinatie met de kleuren, maar de namen van de kleuren zijn er wel leuk op geïnspireerd!

Faby Ego Collectie

In totaal heeft de collectie 12 verschillende kleuren en ik laat jullie er drie zien.

Faby Ego Collectie

Ik heb de kleuren The Fairest, My Darkness en Myself gekregen. Drie kleuren die een hele warme en winterse kleur hebben als je het mij vraagt. Ik vind de verpakkingen er mooi en klassiek uitzien, wel echt luxe. Wisten jullie trouwens dat het merk Faby 100% vegan en cruelty free is? Altijd goed om te weten toch?

Faby Ego Collectie

De kwastjes van de Faby lakken vind ik erg prettig werken en doen me ook heel erg aan de kwastjes van OPI denken. De structuur van de lak is ook erg fijn en dekt eigenlijk vrijwel meteen goed met één laagje. De lakken zijn ook redelijk snel droog en blijven ongeveer 3 dagen zonder chips zitten.

Faby Ego Collectie

The Fairest

Ik vind dit echt een prachtige kleur groen die heel erg mooi dekt. De lak heeft een hele subtiele zilveren shimmer die het net even wat extra’s geeft.

Faby Ego Collectie

Myself

Dit is een mooie klassieke bruine lak die er heel mooi en chique uitziet. Perfect voor iedere dag of zelfs een bijzonder feestje.

Faby Ego Collectie

My Darkness

Donkerblauwe nagellak vind ik in het najaar en de winter altijd super mooi. Deze is echt intens blauw en ziet er geweldig uit!

Faby Ego Collectie

Ik vind de lakken van de Faby Ego Collectie erg mooi maar vind ze toch ook wel prijzig. De lakken kosten € 12,95 per stuk en zijn alleen te koop in hun webshop. De lakken zijn natuurlijk wel bijzonder omdat de vegan zijn en worden niet op dieren getest. Naast dat hebben de lakken geen DBP (dibutylftalaat), Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin. Kennen jullie het merk Faby en wat vinden jullie van de lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Hoewel de verpakking minder mooi eruit ziet dan die van OPI/Essie, zijn de kleuren wel erg mooi! Blijft het ook ongeveer even lang zitten als OPI en Essie? Ik ken het merk verder niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *