Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eyeslipsface.nl unboxing – budget make-up producten

Ik ontving vorige week een ontzettend leuk pakketje van eyeslipsface.nl, beter bekend als ELF. Een ontzettend leuk merk dat zeker erg budgetproof is! Ik laat jullie de producten zien die ik heb gekregen en ik kan je vertellen dat dat hele leuke producten zijn. Benieuwd wat er allemaal in zit, bekijk dan het bovenste filmpje. Heb je dingen gezien waar je graag een review over wilt zien? Vertel het me dan! En vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Mooie producten! Stiekem wil ik van alles wel een review zien :D! Ik denk dat veel meiden op zoek zijn naar goede budget-producten, en aangezien ELF erg betaalbaar is denk ik dat bijna iedereen wel geïnteresseerd is ^-^.

  2. Leuk filmpje, wel jammer dat het zo licht was, waardoor je de producten iets beter kon zien! Ben wel benieuwd naar een review van de lipbalsem en dat wenkbrauwpotlood!

  3. Hele leuke producten. Ben vooral benieuwd of die spray echt werkt…. Ik ben wel bekend met de kwasten en die werken uitstekend vind ik zelf :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *