Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Het is voor het eerst in jaren dat ik make-up van het merk Eyeko ga proberen. Toen ik begon met bloggen was het merk één grote hype en had elke beauty fanaat – behalve ik – er wel iets van. Ik weet niet hoe het komt dat ik er niets van had, maar volgens mij kon je het niet heel makkelijk vanuit Nederland bestellen. Maar goed, tig jaar later heb ik ook eindelijk mijn Eyeko producten en ben reuze benieuwd!

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Ik ken Eyeko eigenlijk alleen van de hele schattige en aparte producten, maar als ik deze twee producten zie, zie ik een heel volwassen beauty merk. Ik kreeg een mascara en een eyeliner toegestuurd uit de Black Magic range. De verpakking ziet er mooi uit en belooft wel wat vind ik. Ik vind het mooi dat Eyeko hun producten apart verpakt, dat ziet er een stuk luxer uit. Ik dacht trouwens dat het best een budget merk was, maar ik vind € 16,00 voor een eyeliner en € 19,00 voor een mascara nog best aan de prijs. Wellicht is Eyeko een hele andere weg in geslagen.

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Als ik de mascara en de eyeliner uit de verpakking haal zie ik twee mooie producten. Leuk dat Eyeko nog wel de herkenbare mascara verpakking heeft gehouden. Vroeger – dat klinkt als eeuwen geleden – gebruikten ze ook al verpakkingen in de vorm van een tube bij mascara’s. De eyeliner ziet er verder heel basic en netjes uit. Ik heb er verder niet veel aan op te merken.

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

EYEKO BLACK MAGIC LIQUID EYELINER – € 16,00

Toen ik de eyeliner open maakte en het puntje van de eyeliner zag moest ik meteen aan de Tattoo Liner van Kat van D denken, want die heeft precies hetzelfde systeem. Ik was dus meteen enthousiast want ik ben gek op de eyeliner van Kat von D, maar hij is wel behoorlijk prijzig. De eyeliner is een intens zwarte, waterproof vloeibare eyeliner die urenlang blijft zitten en niet vervaagt. De eyeliner bevat ook een Widelash met tripeptide boost dat de groei van de wimpers stimuleert en zorgt voor langere en meer volunineuze wimpers in 15 dagen. Ik ben heel erg benieuwd!

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

EYEKO BLACK MAGIC MASCARA – € 19,00

De mascara zit in een leuke verpakking maar ik vraag me altijd af of je ook echt alles op kan maken. De mascara belooft lengte, volume, krul en een intens zwarte kleur die je ogen laten poppen! Door het speciale gebogen borsteltje kom je overal bij en krijg je een mooie krul. De mascara is verrijkt met onder andere sheaboter en keratine voor verzorgde en sterke wimpers. De mascara is trouwens ook waterproof, altijd handig!

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Hier zie je mijn wimpers met en zonder de mascara. Ik moet zeggen dat de mascara makkelijk aanbrengt maar ik niet weg ben van het effect. De wimpers hebben inderdaad een mooie krul en meer volume, maar ik vind hem wat braafjes en saai voor het geld wat je er voor betaald.

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

De eyeliner brengt makkelijk aan maar het nadeel is dat ik de Kat von D eyeliner zelf heb. Deze eyeliner van Eyeko heeft beduidend een minder zwarte lijn en is een stuk droger waardoor hij niet zo mooi aanbrengt als die van Kat von D. Ook na een paar keer gebruiken merk ik dat hij aan het uitdrogen is en meer een grijze dan een zwarte lijn achterlaat, jammer.

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

Hier nog een look met de beide producten. Ik ben best tevreden over de producten, maar ben niet weggeblazen.

Eyeko Black Magic Mascara & Eyeliner

De producten zijn oké, maar naar mijn idee zijn er betere producten voor dat geld te koop. En wil je dan echt een eyeliner zoals die van Kat von D, ga dan voor de real deal want ik heb het idee dat deze je na nog langer te gebruiken teleur gaat stellen. Over de mascara geldt eigenlijk hetzelfde, het is een fijne mascara, maar niet bijzonder. Ik denk dat je voor dat geld beter andere producten kunt kopen, maar dat is mijn mening. Het merk Eyeko is onder andere bij The Make-Up Spot te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. een mooie look maar idd het is niet wauw wauw de mascara!! en zal hem zowieso laten liggen want die kromme borsteltjes is niks voor mij haha kan daar niet mee overweg

  2. Eyeko is echt jeugdsentiment voor me haha. Die roze potten vloeibare highlighter en bruine potten bronzer waren echt een ding vroeger haha, misschien wel één van m’n eerste online bestellingen ook. Jammer dat deze producten tegenvallen! (Ook omdat de prijzen zo te zien dus wel flink gestegen zijn).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *