Zoek
Sluit dit zoekvak.

Examens…

Voor veel begint het stressen nu echt, ook voor mij. Over 3 weken heb ik namelijk examens! Op school heb ik het nu lekker druk met oefenexamens maken en leren. Morgen is mijn laatste les dag en dan kan het echte leren gaan beginnen. Alleen daar gaat veel tijd in zitten. Zoals jullie gemerkt hadden stond er vanochtend ook geen artikel klaar, omdat ik er gewoon geen tijd voor heb gehad.

Op dit moment gaat school echt voor, want ik moet natuurlijk wel mijn examens gedaan anders heb ik een heel jaar weggegooid. Ik sta er wel redelijk goed voor maar onvoldoendes kan ik niet gebruiken. De komende weken ga ik me dus helemaal op school storten want ik vergeef het mezelf nooit als ik meer aan mijn site ga doen dan aan mijn school. Er zullen gewoon artikelen online komen, maar misschien een dagje niet of op een heel ander tijdstip dan 7 uur ’s ochtends.

Voor alle anderen die ook examen hebben heel veel succes alvast!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. ik snap helemaal
  jij ook succes ! ik heb voor deze drie weken een strikte schema gemaakt waar ik me aan moet houden want ik moet slagen.(iedereen natuurlijk)
  maar ik denk wel dat goed komt.tot nu toe heb ik goede cijfers gehaald voor me oefen examen nu hopen dat het bij de officiële examen ook goed gaat

 2. Ik heb ook over drie weekjes examen.
  Vermoeiend, allemaal oefen examens maken voor elk vak, maar ja het moet maar.
  Ik wens je heel week succes meis!

 3. heeel veel suc6, iedereen die dit jaar eindexamen doet. het komt allemaal goed ;) ik vond alle examens erg meevallen, gewoon goed lezen en rustig aan doen, je hebt tijd zat ;)
  komt goed !

  groetjes,
  sammy

 4. Succes met je examens! Je gaat het zeker halen! Ik zal voor je duimen. Ik heb zelf 6 juni examens… ben nu bezig met Nederlands en Engels examens… dinsdag heb ik de laatste als het goed is… Inderdaad, school gaat zeker voor. :)
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *