Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Door Annemieke – Hi allemaal! Ik ben Annemieke. ik ben 25 jaar en ik woon in een schattig dorpje in het hoge noorden (Groningen), net als jullie ben ik dol op het lezen van gezellige blogs in mijn vrije tijd! Daarnaast heb ik een enorme passie voor food! En als ik Aranka haar recepten bekijk, en jullie comments hierop, ben ik zeker niet de enige!

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Ik hield vanaf klein meisje altijd al van eten. Ik was dol op restaurantjes en kan mij niet anders herinneren dan dat ik de hele dag uitkijk naar het avondeten! En even heel eerlijk..dat heb ik eigenlijk nog steeds! Wie herkent dit?

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Toen ik een aantal jaar geleden uit huis ging, moest ik natuurlijk zelf gaan koken, en niet alleen voor mijzelf, ook nog voor mijn vriend! En zo is het eigenlijk allemaal begonnen! Ik had veel tijd voor het maken van taarten, en recepten combineren zoals ik dat erg lekker vond. Mijn familie wilde mijn recepten graag hebben en daarom maakte mijn broertje een website voor mij en zo ontstond Sweetlittlekitchen!

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Toen ik in contact kwam met Aranka, was ik heel erg blij om te horen dat het haar erg leuk leek als ik elke week een recept voor jullie zou plaatsen op het blog! Daarom zullen jullie elke woensdag een recept van mij vinden op het blog. Ik hou erg van gebalanceerd en lekker eten. Dus je zal van alles voorbij zien komen!

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Aranka: Annemieke mailde mij met het voorstel gastblogger te worden, super leuk! Na haar site te hebben bekeken voelde ik meteen een match en passen onze stijlen en ideeën erg goed bij elkaar. Ik mailde haar enthousiast terug en de rest is verleden tijd. Vanaf nu deelt Annemieke op elke woensdagmiddag haar recept en ik kan je nu alvast vertellen dat die echt fantastisch zijn! En de foto’s die er letterlijk uitzien om op te eten maakt alles helemaal goed! Ik heb zin in de samenwerking, maar aangezien onze passie voor lekkere recepten en jullie leuke reacties er altijd op komt het vast helemaal goed!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Barbara
  2 oktober 2016 at 15:51

  Leuk! Net even op je website wezen kijken en dat ziet er allemaal heerlijk uit, ik ga je volgen!

 • Reply
  Mimi
  2 oktober 2016 at 16:57

  Leuk, de gerechten passen ook bij dit blog.

 • Reply
  Claire
  2 oktober 2016 at 17:39

  Leuk!

 • Reply
  Tara
  2 oktober 2016 at 17:47

  Wow, deze foto’s spreken me al heel erg aan! Ik ga zeker op je blog kijken!

 • Reply
  Esther
  2 oktober 2016 at 17:51

  Jullie passen goed bij elkaar! Ik heb al op je foodblog gekeken, ziet er snakelijk uit. Ga zeker recepten proberen!

 • Reply
  femketje
  2 oktober 2016 at 17:52

  oehh nice :D

 • Reply
  Marlissa
  2 oktober 2016 at 22:28

  Leuk!!

 • Reply
  Susan
  3 oktober 2016 at 06:26

  Heel tof! Welkom :)

 • Reply
  chucky1012
  3 oktober 2016 at 07:00

  Leuk ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Sandra
  3 oktober 2016 at 08:17

  Wat onwijs leuk zeg! Ziet er heerlijk uit :)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  3 oktober 2016 at 09:22

  Oh leuk! Ik ben heel benieuwd naar je recepten, welkom!

 • Reply
  rachel
  3 oktober 2016 at 12:36

  leuk!!! en ga zo even op mijn gemak je site bekijken want hier zit nog een eet junk :D heerlijk

 • Reply
  Daphne
  3 oktober 2016 at 13:52

  Leuk !! ik kijk er naar uit!

 • Reply
  smilingbeauties
  6 oktober 2016 at 23:49

  Leuk! En oeh, die bokkenpootjes taart van de foto hier boven….

 • Laat een reactie achter