Zoek
Sluit dit zoekvak.

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Door Annemieke – Hi allemaal! Ik ben Annemieke. ik ben 25 jaar en ik woon in een schattig dorpje in het hoge noorden (Groningen), net als jullie ben ik dol op het lezen van gezellige blogs in mijn vrije tijd! Daarnaast heb ik een enorme passie voor food! En als ik Aranka haar recepten bekijk, en jullie comments hierop, ben ik zeker niet de enige!

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Ik hield vanaf klein meisje altijd al van eten. Ik was dol op restaurantjes en kan mij niet anders herinneren dan dat ik de hele dag uitkijk naar het avondeten! En even heel eerlijk..dat heb ik eigenlijk nog steeds! Wie herkent dit?

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Toen ik een aantal jaar geleden uit huis ging, moest ik natuurlijk zelf gaan koken, en niet alleen voor mijzelf, ook nog voor mijn vriend! En zo is het eigenlijk allemaal begonnen! Ik had veel tijd voor het maken van taarten, en recepten combineren zoals ik dat erg lekker vond. Mijn familie wilde mijn recepten graag hebben en daarom maakte mijn broertje een website voor mij en zo ontstond Sweetlittlekitchen!

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Toen ik in contact kwam met Aranka, was ik heel erg blij om te horen dat het haar erg leuk leek als ik elke week een recept voor jullie zou plaatsen op het blog! Daarom zullen jullie elke woensdag een recept van mij vinden op het blog. Ik hou erg van gebalanceerd en lekker eten. Dus je zal van alles voorbij zien komen!

Even voorstellen: Annemieke van Sweet Little Kitchen

Aranka: Annemieke mailde mij met het voorstel gastblogger te worden, super leuk! Na haar site te hebben bekeken voelde ik meteen een match en passen onze stijlen en ideeën erg goed bij elkaar. Ik mailde haar enthousiast terug en de rest is verleden tijd. Vanaf nu deelt Annemieke op elke woensdagmiddag haar recept en ik kan je nu alvast vertellen dat die echt fantastisch zijn! En de foto’s die er letterlijk uitzien om op te eten maakt alles helemaal goed! Ik heb zin in de samenwerking, maar aangezien onze passie voor lekkere recepten en jullie leuke reacties er altijd op komt het vast helemaal goed!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *