Search
Close this search box.

Even kletspraat tussendoor

Na een drukke en stress volle week wou ik toch eventjes een filmpje opnemen. Het is niet een bijzonder filmpje maar meer een filmpje met kletspraat en over mijn examens, hoe het nou allemaal gaat. Als jullie vaker van zulke korte filmpjes willen zien moeten jullie dat maar zeggen! Enjoy!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. Oeh, veel succes met je examens! ik zal voor je duimen.
  Ik zat al te kijken naar je nagels en een tutorial lijkt me heel leuk, maar alleen als je tijd hebt :+

 2. Wat een leuk filmpje! Je hebt echt een hele fijne stem om naar te luisteren! Heel veel succes met je examens! Ik weet dat je het kan en je gaat het gewoon halen! :D Ik heb 6 juni pas praktijk… maar wij hoeven er gelukkig weinig voor te leren omdat dit echt Photoshop, InDesign en Dreamweaver werk is die we afgelopen 3 jaar voorgeschoteld gekregen hebben.

  Ik ben heel benieuwd naar je Chanel nagellakje! Hij ziet er heel mooi uit. :) En nagellak is sowieso leuk om te lezen, vind ik. :)
  x

 3. Hee Aranka!
  Succes met je examens, ik weet zeker dat je het haalt :grin:
  Een tutorial over je nail art lijkt me super gaaf!
  En hoe je je nagels moet behandelen na dat ze zijn gebroken wil ik ook heel graag weten!
  En Chanel Mimosa, wie wil dat prachtige lakje nou niet zien?!
  Ik zeg: Kom maar op met die artikelen :)
  xxxx

 4. Heel veel succes! Dat lakje van Chanel lijkt me supermooi, en arme jij! Ik snap hoe jij je voelt, gebroken nagels zijn niet leuk :(
  Ja, nagellakweek! Ik hou wel van nagellak ;) Yep, ik wacht met spanning op die artikelen :D
  Nogmaals, veel succes met je examens! En die oorbellen vind ik ook heel grappig ;)

 5. Dat nagellakje heb ik ook gezien, maar ik wist van mezelf dat ik geel toch niet mooi vind voor op mn nagels. Heel veel succes nog met je examens meid!

 6. Jup, ik weet precies hoe je je voelt. Hele vorige week een beetje rustig aangedaan qua leren, en deze week allemaal leer vakken. Veel succes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *