Even een weekje niet

Even een weekje niet

Als jullie mijn dagboek hebben gelezen weten jullie dat ik me niet helemaal fit voel. Ik ben erg moe, zie wit voor mijn ogen en ben erg draaierig en misselijk. Van het weekend ging het echt even niet lekker en heeft mijn lichaam denk ik ook aan gegeven zo niet verder te willen. Maandag heb ik daarom meteen de huisarts gebeld en dinsdag kon ik terecht voor een afspraak.

Het was niet zo een bijzondere afspraak, een paar korte testjes dat mijn problemen wellicht te maken hadden met bloedarmoede, pfeiffer of iets met een schildklier of iets dergelijks. Ook bleek ik een lage bloeddruk te hebben en daarom werd er een hele waslijst ingevuld om bloed voor te prikken. Zo gezegd, zo gedaan dus ik ging braaf met mijn papiertje waar ik na een kwartiertje fietsen met sterretjes ziend aankwam. Na een stuk of wat buisjes bloed afgenomen te hebben stond ik weer buiten en kan ik aan het eind van de week bellen voor uitslag, iets waar ik erg benieuwd naar ben (en nu nog niet heb).

Maar ik voel me maar niet beter, ik ben extreem moe en voel me gewoon net een oud wijf die nergens meer zin in heeft en de energie er niet voor heeft. Ik kan me er niet toe zetten om achter de computer te gaan zitten en aan het werk te gaan. Naar mijn werk bij de Albert Heijn sleep ik me heen en de vraag is dan of ik wel staande blijf. Omdat ik toch de druk voel om wat online te zetten heb ik besloten dit artikel maar even online te zetten en mezelf even rust gun. Gewoon even niets doen thuis en die paar uurtjes als dat lukt nog even vol te maken bij de Albert Heijn.

Tot en met maandag zullen er daarom geen artikelen online komen. Het moet gewoon uit mijn tenen komen en dan komt het niet met de kwaliteit online waar ik voor sta of wat ik aan jullie wil laten zien. Heb ik wel zin in een artikel schrijven plan ik die gewoon voor na maandag in zodat het mij wat rust geeft.

Dus, sorry voor de kleine onderbreking, ik denk dat het mezelf alleen maar ten goede komt en als ik iets heb geleerd de afgelopen tijd is het wel om aan jezelf te denken. Je kunt me natuurlijk altijd vinden op Instagram, maar voor nu ga ik echt even mijn rust pakken en hopen op een uitslag van de bloedtest, want dan kan ik hopelijk weer vooruit. Tot maandag!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Manouk
  13 april 2017 at 13:40

  Goed dat je voor jezelf kiest en je lezers netjes op de hoogte houdt van wat er aan de hand is en dat er daarom geen artikelen komen. Ik denk dat iedereen dat wel begrijpt. Neem lekker de tijd en rust goed uit! Heel veel beterschap

 • Reply
  Jessie
  13 april 2017 at 13:40

  och meid, beterschap hoor, hopelijk weet je gauw meer !

 • Reply
  Britt
  13 april 2017 at 13:48

  Het is het meest belangrijk om je eigen gezondheid voorop te zetten. Pak de tijd die je nodig hebt, sterkte en beterschap!

 • Reply
  Rowella
  13 april 2017 at 13:52

  Heel veel beterschap Aranka. Neem je tijd, iedereen zal dat begrijpen. Je gezondheid is belangrijk!!

 • Reply
  Daphne
  13 april 2017 at 13:56

  Altijd naar jezelf blijven luisteren! Goed dat je nu even rust pakt. Hoop dat er niks ernstigs uit de bloedtest komt en dat je je snel weer goed voelt. Beterschap!

 • Reply
  Karin
  13 april 2017 at 13:57

  Goed dat je je rust pakt, je gezondheid is het aller belangrijkste! Ik hoop dat je je snel weer fit voelt, take care!

 • Reply
  Jessica J.
  13 april 2017 at 14:15

  Geen probleem, Aranka. Je gezondheid komt op de eerste plaats. Veel beterschap!

 • Reply
  femketje
  13 april 2017 at 14:23

  Ik hoop dat je je snel beter voelt! ♡

 • Reply
  Jolanda
  13 april 2017 at 14:38

  Beterschap! Pas op de plaats en goed uit laten zoeken wat er aan de hand is.

 • Reply
  Kirsty
  13 april 2017 at 14:52

  Beterschap! Hopelijk voel je je snel beter!

 • Reply
  Ella Maria
  13 april 2017 at 15:30

  Lieve Aranka,

  Ik reageer normaal nooit op posts van mensen die ik volg, maar dit wou ik toch even kwijt! Het is al even dat ik dit denk, maar wat ben jij toch een kanjer! Ik volg veel beautybloggers en heb voor ze allemaal respect omdat jullie allemaal zoveel werken, maar voor jou heb ik dat toch nog net een tikkeltje meer! Jij hebt een vaste job en daarnaast houd je zo ook nog even een blog op poten! En hoe… Zo goed als elke dag twee blogposts, af en toe een video ertussen… Je moet het maar combineren! Dus enorm veel respect en neem gerust even een pauze! Je bent ook maar een mens…. Veel beterschap!

 • Reply
  Sanne marlijn
  13 april 2017 at 15:53

  Goeie keuze Aranka, gun je zelf maar even wat rust. Pas op de plaats. Hopelijk ben je snel weer de oude.

 • Reply
  Marianne
  13 april 2017 at 16:04

  Sterkte Aranka!

 • Reply
  Nathalie
  13 april 2017 at 16:49

  Sterkte meid. Kan je eventueel de winactie van primark naar me toe zenden. Die ben ik kwijtgeraakt. Heel erg bedankt als je dat lukt.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  13 april 2017 at 17:16

  Daar hoef je toch geen sorry voor te zeggen?
  Ik wens je veel beterschap en sterkte, ik hoop dat je je gauw weer prettiger voelt.

 • Reply
  Jewelsite
  13 april 2017 at 17:26

  Sterkte Aranka, ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

 • Reply
  Suzanne
  13 april 2017 at 18:10

  Beterschap! ?

 • Reply
  Lisa
  13 april 2017 at 18:51

  Heel veel beterschap en luister naar je lichaam, dat is het belangrijkste nu! :)

 • Reply
  TypischKim
  13 april 2017 at 19:00

  Heel veel beterschap! Gewoon weer bloggen wanneer je je beter voelt. Hebben we alle begrip voor.

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  13 april 2017 at 19:34

  Beterschap Aranka, Pfeiffer is niet niks, goed aan jezelf denken.

 • Reply
  Veerle
  13 april 2017 at 19:48

  Heel veel beterschap!

 • Reply
  Johanne
  13 april 2017 at 20:17

  Beterschap Aranka! lees net dat je pfeiffer hebt, mega vervelend. Lekker rustig aan doen…

 • Reply
  Annika
  13 april 2017 at 20:48

  Groot gelijk hoor! Ik hoop dat je je snel beter voelt.

 • Reply
  Suzan
  13 april 2017 at 21:42

  Beterschap aranka. Ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt en je je weer goed gaat voelen natuurlijk. Goed op jezelf passen. Dat is het belangrijkst inderdaad!
  Liefs, suzan

 • Reply
  Sabrina
  13 april 2017 at 22:00

  Beterschap! Erg vervelend. Lief dat je aan ons denkt, neem alle rust die je nodig hebt. Ik hoop dat je snel weer boven Jan bent

 • Reply
  Karin
  13 april 2017 at 22:03

  Veel beterschap!

 • Reply
  Mariska
  13 april 2017 at 22:31

  Heel veel beterschap en doe rustig aan! x

 • Reply
  Roosmarijn
  13 april 2017 at 22:38

  Beterschap!

 • Reply
  Anne
  13 april 2017 at 22:51

  Hey Aranka, het is ook ok om een week niet te bloggen, of een maand, of zelfs te stoppen wanneer je wil! Je bent ons niks verplicht, denk aan jezelf!!! Sterkte en beterschap!

 • Reply
  Susan
  14 april 2017 at 08:51

  Goede keus Aranka! Pas goed op jezelf.

 • Reply
  rachel
  14 april 2017 at 09:31

  nou niks geen sorry meis je gezondheid en koppie gaan toch echt voor hoor!! neem lekker je rust en je komt maar weer terug als je er aan toe bent ;) <3

 • Reply
  chucky1012
  15 april 2017 at 20:14

  Beterschap en jouw gezondheid is veel belangrijker dan bloggen etc….

  Xoxo

 • Laat een reactie achter