Zoek
Sluit dit zoekvak.

Even een verwenmomentje voor jezelf nemen…

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Tegenwoordig hebben we het maar druk, lopen de benen onder ons lijf vandaan en begeven ons het liefst in ik weet niet hoeveel sloten tegelijk. Tijd voor onszelf nemen doen we eigenlijk amper, terwijl dat zo ontzettend belangrijk is. Ik moet toegeven dat het er bij mij ook vaak bij in schiet, maar als ik het doe, dan doe ik het ook goed. Ik laat jullie vandaag zien hoe ik graag de tijd voor mezelf neem en even heerlijk kan genieten.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Als ik thuis aan het werk ben vind ik het lastig tijd voor mezelf vrij te maken. Meestal blijf ik maar doorgaan tot Danny thuis is en het blijkbaar alweer half 6 is. Maar als het er niet bij in schiet duik ik het liefst op onze grote bank en nestel me lekker tussen de kussentjes in. En op de bank wil ik mezelf lekker verwennen! Omdat het buiten koud is vind ik het lekker iets warms te drinken en sinds kort ben ik helemaal fan van de koffie’s van Douwe Egberts die je in een handomdraai maakt met een heerlijke schuimlaag. Ideaal voor de foamlovers onder ons! En het mooiste is, je hebt er geen gekke apparaten voor nodig, alleen heet water!

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Douwe Egberts komt heeft drie smaken oploskoffie die voorzien zijn van een heerlijke schuimkraag. Je hebt de smaken: cappuccino, latte macchiato en latte caramel. Drie heerlijke smaken waarmee ik mezelf zeker van verwennen!

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Het gebruik is super simpel, je kookt water, doet het poeder in het kopje en roert goed terwijl je het water in het kopje doet. Daarna blijf je nog even goed doorroeren en daarna kun je lekker gaan genieten van je kop koffie met heerlijke schuimlaag.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

En tijdens het genieten van mijn heerlijke kop koffie kijk ik natuurlijk nog mijn favoriete serie op de laptop. Als mijn kopje koffie dan op is ga ik weer aan het werk of neem ik er stiekem nog ééntje! Dit is een klein verwenmomentje waar ik heel erg blij van kan worden en weer vol goede energie verder kan!

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Ik ben wel benieuwd wat jullie verwenmomentjes zijn en hoe jij jezelf dan verwent. Is dat ook met een lekkere kop koffie? Wil je meer informatie over de smaken cappuccino, latte macchiato en latte caramel? Check dan de website voor alle informatie!

Dit artikel bevat betaalde content

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara
NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. oh die zijn zo lekker die zakjes !! wij drinken ze ook wel eens, heerlijk. en verwen momentjes……daar ben ik echt te chaotisch voor :( een normaal mens drinkt zijn bakkie op de bank…..neuh ik niet ik tijdens het poetsen of de was doen hahaha

  2. Ik heb laatst van een vriendinnetje de caramel gekregen ! Normaal ben ik niet zo van de aanleng koffie maar deze was echt lekker !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *