Even een stapje terug met bloggen

 photo Aranka3_zpsc37d6997.jpg

Jullie hebben het vast al wel gemerkt. ’s Ochtends staan er niet altijd artikelen klaar of soms een dag helemaal niet. Ik heb het de afgelopen tijd drukker dan normaal en de komende weken wordt het alleen maar drukker. Er is gelukkig niets met mij aan de hand, maar ik kan het op dit moment niet opbrengen twee artikelen per dag online te zetten, ik leg jullie snel uit waarom!

Deze maand ga ik samenwonen en dat brengt een hoop financiële verantwoordelijkheden met zich mee. De meeste bloggers verdienen lekker hun centen met bloggen, maar voor mij is dit niet zo. Ik heb fantastische contacten in de PR wereld en hele mooie bezoekersaantallen maar helaas weinig inkomen, vandaar dat ik de afgelopen tijd en aankomende tijd meer ben gaan werken. Dat betekend dus minder tijd voor mijn site om deze bij te houden met twee artikelen per dag.

Ook staan de feestdagen voor de deur en daar is iedereen altijd heel druk mee, bezoekjes bij de familie en ga zo maar door. Je kent het wel de verplichte nummertjes waarbij je druk bent en eigenlijk geen tijd voor jezelf hebt. Daardoor heb je al minder tijd voor jezelf en ook voor mijn blog. En ook op mijn werk is het veel drukker dan normaal, dat bekend nog meer uren werken!

Naast het werken en de feestdagen komt de datum van de sleutel ook steeds dichterbij, omdat alles in het huis nog moet gebeuren kunnen we er niet meteen in en moet er nog flink wat gebeuren. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf dus ik zal de laatste week weken van december in mijn vrije tijd in het huis doorbrengen om dit helemaal ons plekje te maken. Je snapt het wel, echt tijd voor mijn blog houd ik ook niet over.

Ik vind het een hele lastige beslissing, maar ik weet dat dit de juiste is. Even rust en minder stress rondom mijn blog is fijn om me nu op andere dingen te concentreren. Mijn huur kan ik helaas niet met parfum en shampoo betalen dus er moet echt geld binnen komen en het huis moet ook af. Vandaar dat ik de maand december terug ga naar 1 artikel per dag, ik stop dus zeker niet met bloggen maar dit geeft mij wel meer lucht om alles met elkaar te kunnen combineren en ’s avonds me ook niet schuldig te voelen als ik even tijd voor mezelf neem en naar de TV kijk terwijl er nog geen nieuw artikel gepland staat.

Hopelijk begrijpen jullie de situatie en komen jullie nog graag elke dag op mijn site kijken! Als ik het red en de tijd heb komen er gewoon twee artikelen online, maar ik houd het eerst op 1 artikel, dat is wel zo fijn. Dus even een snelle uitleg waarom het de laatste tijd zo rommelig was op mijn blog en weten jullie dat er vanaf nu maar één artikel per dag online komt in plaats van twee. Als alle drukke dagen weer achter de rug zijn en ik gesetteld ben ik ons nieuwe huis komt het weer helemaal goed en knal ik er hopelijk gewoon weer twee artikelen per dag uit!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

52 reacties

 • Reply
  Denise
  8 december 2014 at 15:05

  Ah, natuurlijk begrijpt iedereen dat je even een stapje terug neemt. Verhuizen is ook niet zomaar wat! Heel veel succes en ik blijf je trouw volgen, ook met maar één artikel per dag! <3

 • Reply
  Tim Bunink
  8 december 2014 at 15:06

  Ik vind het een ontzettend logische stap en het is ook helemaal niet erg om aan jezelf te denken. Focus je lekker op jullie geweldige nieuwe huisje! De rest komt vanzelf wel veel. Succes lieffie! X

 • Reply
  fashionbeautydaphne
  8 december 2014 at 15:30

  zo logisch dat je de keuze hebt gemaakt op een stapje terug te doen. je doet hetzelfde als een fulltime blogger en daarnaast werk je nog een hoop, heb je een sociaal leven en ben je bezig met je huisje. natuurlijk kom ik elke week nog met plezier op je site. ik wens je een hele fijne maand en dat je snel met vriendjelief jullie huisje in kunnen. xxx

 • Reply
  kieke14
  8 december 2014 at 15:31

  aah heel logisch hoor! Begrijp wel dat het een moeilijke beslissing is, je wilt toch altijd het beste leveren. Maar ik denk dat je beter 1 goed artikel kan leveren dan je gaan lopen stressen om toch twee artikelen af te leveren. Ga dus lekker je huis afmaken, veel werken en lekker ff wat verdienen! Groot gelijk :) Succes met alles!

 • Reply
  valblogin
  8 december 2014 at 15:32

  Ik snap het helemaal! Heel veel succes met je huis! Liefs

 • Reply
  Laura
  8 december 2014 at 15:37

  Groot gelijk en natuurlijk heel begrijpelijk!

 • Reply
  Sarahdise
  8 december 2014 at 15:40

  Volkomen begrijpelijk! Twee artikels per dag is ook erg veel! Geniet van het sleutelmoment en de feestdagen!

 • Reply
  chucky1012
  8 december 2014 at 15:40

  Je neemt een hele goede beslissing!
  Je hebt een goede baan en het logisch dat je iets meer gaat werken.
  December is zeker voor de supermarkt een hele drukke tijd en dan doen er heel veel klanten zijn/haar boodschappen.
  Leuk dat jullie bijna gaan klussen in het huis waar jullie in gaan samenwonen.
  Ik wens jullie heel veel succes met alles….

  Xoxo

 • Reply
  Jana
  8 december 2014 at 15:42

  Heel logisch hoor Aranka, bloggen moet vooral leuk blijven! Veel succes met alles!

 • Reply
  Ingrid
  8 december 2014 at 15:51

  Dat lijkt me een verstandige beslissing. Verhuizen is nogal stressvol en kost veel geld. Concentreer je daar maar even op en op de AH. Je blog is zo leuk dat ik toch wel blijf kijken, en 1 of 2 artikelen per dag maakt mij niet zoveel uit.

 • Reply
  brightmorningdew
  8 december 2014 at 15:52

  Ik vind het een logische en goede stap! Het moet allemaal wel leuk blijven! Succes de komende december maand en ik kijk uit naar de posts die wel komen!

 • Reply
  Margot
  8 december 2014 at 15:53

  Groot gelijk! En 1 artikel per dag is toch prima!

 • Reply
  Manon
  8 december 2014 at 15:54

  Begrijpelijk en ook verstandig!

 • Reply
  veelien
  8 december 2014 at 16:04

  Groot gelijk heb je! Af en toe moet je jezelf en je gezin eens op de eerste plaats kunnen zetten. En omdat ik nog niet zolang zelf verhuist ben weet ik hoeveel moeite, tijd en energie hier inkruipt!
  Alvast veel succes!

 • Reply
  Kelly
  8 december 2014 at 16:05

  Goede stap, één artikel is ook helemaal prima! :)

 • Reply
  Yvonne
  8 december 2014 at 16:28

  Ik vind het al knap dat je nog tijd hebt om 1 artikel per dag te plaatsen! Meid, maak je geen zorgen. Ik blijf je volgen; hoeveel (of hoe ‘weinig’) artikelen je ook schrijft. Veel plezier de komende tijd en geniet van de nieuwe dingen die gaan komen!

 • Reply
  Kirsten
  8 december 2014 at 16:46

  Wat knap dat je deze beslissing voor jezelf kan nemen, ik denk dat al je lezeressen daar respect voor hebben.

 • Reply
  dailycupofblablabla
  8 december 2014 at 16:56

  Go woman! Knap dat je de knoop door hakt en deze beslissing neemt. Heel veel succes de komende tijd en laat je niet gek maken.

 • Reply
  Shaz
  8 december 2014 at 17:02

  Dat is een begrijpelijke keuze, want verhuizen en huis inrichten nemen ook veel tijd in beslag.

 • Reply
  Jolien Bee
  8 december 2014 at 17:06

  Geniet maar wat van de extra rust!

 • Reply
  Marjoleinee
  8 december 2014 at 17:14

  Heel goed dat je deze keuze hebt gemaakt. Neem lekker de tijd en geniet van de tijd die je gaat krijgen samen met jouw vriend! Veel plezier met het verhuizen :) xxx

 • Reply
  femketje
  8 december 2014 at 17:15

  Ik snap je helemaal!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  8 december 2014 at 17:25

  Dat zal iedereen wel verstaan. Dat zou ik zelf ook doen in jou plaats!

 • Reply
  lucindainwonderland
  8 december 2014 at 17:32

  Heel logisch om het even wat rustiger aan toe doen qua bloggen. Een inkomen en een goed onderkomen is natuurlijk hartstikke belangrijk. Ik herken het heel goed, want naast mijn blog werk ik ook gewoon ruim 40 uur in de week en tjah, dat is niet makkelijk. Succes! xxx Lucinda

 • Reply
  Beautyjuf
  8 december 2014 at 17:57

  Meid, wat knap dat je de rem er eventjes opzet voor jezelf! Heel begrijpelijk dat je het wat rustiger aan gaat doen.

 • Reply
  xmmke
  8 december 2014 at 18:02

  Succes met alles wat je naast het bloggen aan het doen bent! Met werk en verhuizen en al dat soort dingen. Ik snap het ook heel goed dat er dan wat minder op je blog verschijnt! <3

 • Reply
  Mariëlle
  8 december 2014 at 18:16

  Volkomen te begrijpen hoor! Geniet van het fijn dat je toch lekker centjes kunt verdienen (dat kan ook niet iedereen) en dat je bijna de sleutel krijgt, want dat is natuurlijk wel erg leuk!

 • Reply
  DiaryOfAMua
  8 december 2014 at 18:18

  Heel goed hoor meis, vooral aan jezelf blijven denken! En een artikel per dag is ook al heel wat, ik vind dat nog knap van je! Ga zo door

  Xo

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  8 december 2014 at 18:29

  Goed zo! Gewoon lekker je hart volgen, familie, werk en feestdagen gaan natuurlijk voor!

 • Reply
  Beau
  8 december 2014 at 18:33

  Ik vind het een ontzettend logische stap die je neemt. Een artikel per dag is ook prima, het artikel blijft uiteindelijk net zo leuk om te lezen :) Veel succes met je werk, het aankomende samenwonen en natuurlijk ook veel plezier met de feestdagen! Geniet er van.

 • Reply
  Bo
  8 december 2014 at 19:04

  Natuurlijk begrijpen we je, een heel goede stap van je!

 • Reply
  artisticstateofmind
  8 december 2014 at 19:08

  Ik vind het hartstikke logisch hoor! Ik heb ook maar 1 artikel per dag en dat is nog een hele klus!

 • Reply
  mellavieee
  8 december 2014 at 19:15

  Dit is volkomen normaal! Ik vind het met 1 artikel/dag zelfs nog hartstikke chique dat je dit met alle drukte kan combineren. Nog veel succes de komende weken!

 • Reply
  beautytalkblog
  8 december 2014 at 19:59

  Een blogpauze is geen schande.. ik had er onlangs ook ééntje. Daarna kom je terug vol frisse ideeën en leuke artikels. Enne, eerlijk gezegd, doet zo’n blogpauze echt wel eens deugd, geen verplichtingen enzo.. maar na een tijdje ga je het wel missen :)
  Eefje

 • Reply
  Northflix
  8 december 2014 at 20:03

  Hele verstandige, logische keuze! Er zijn andere dingen die belangrijker zijn!

 • Reply
  Esmée
  8 december 2014 at 20:48

  Heel erg begrijpelijk, je moet er zelf niet onder gaan lijden :) Natuurlijk is het jammer, zeker de laatste tijd vond ik je blog steeds leuker worden namelijk! Maar zeker weten dat ik iedere dag je artikelen blijf lezen, misschien worden ze nu nog wel beter omdat je meer tijd per artikel hebt! ;) Succes met alles in ieder geval :) x

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  8 december 2014 at 20:51

  Wat een goed besluit, juist fijn dat je zelf ook even ruimte hebt om op adem te komen en aan de slag gaat om je van je nieuwe huis ook daadwerkelijk een thuis te maken. Die stap is niet niks en ik wens je ongelooflijk veel plezier toe. Loop jezelf niet voorbij, je mag ontzettend trots zijn op jezelf hoe je alles combineert! En alleen maar lof voor wat je presteert en wat je bereikt, je doet het super!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  8 december 2014 at 21:08

  Je hebt groot gelijk dat je voor jezelf kiest. Soms is dat gewoon even nodig. En je stopt niet met bloggen, dus dat komt helemaal goed! Veel succes in je huisje!

 • Reply
  WOMANOUK
  8 december 2014 at 21:33

  Maak je maar geen zorgen hoor! Je hebt nu eenmaal je prioriteiten! Heel veel succes met verhuizen. Must be so exciting :)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  8 december 2014 at 22:09

  Heel begrijpelijk! Soms zijn andere dingen even wat belangrijker!

 • Reply
  Diana Carlton
  8 december 2014 at 22:16

  Wat een wijs besluit! Goed dat je hier eerlijk over communiceert en jezelf Héél veel succes de komende periode met het inrichten van jullie paleisje!

  • Reply
   Diana Carlton
   8 december 2014 at 22:18

   ik was duidelijk niet klaar met mijn reactie ;-). Goed dat je aan jezelf denkt! Of het nu 1 of 2 artikelen zijn, ik kom hier dagelijks graag met plezier!

 • Reply
  Ilse
  8 december 2014 at 23:08

  Heel erg begrijpelijk! Neem lekker de tijd en succes met verhuizen :)

 • Reply
  Dooo
  8 december 2014 at 23:29

  Knap dat je deze keuze durft te maken:). Heel veel geluk in je nieuwe huisje!!

 • Reply
  Julie
  8 december 2014 at 23:52

  Een heel begrijpelijke situatie! Ik ga namelijk ook deze maand nog samenwonen met mijn vriend. Gelukkig blog ik enkel 4 artikels per week, voor de blog van mijn beste vriendin! :-) Ik vind het al moeilijk om deze op tijd online te laten komen. Andere dingen gaan nu eenmaal voor! Veel succes!

 • Reply
  Fenna
  9 december 2014 at 08:19

  Meid, lekker de tijd nemen voor alles wat je moet doen, hoor ! Ik vind het knap dat je naast je “gewone” baan je artikelen online weet te krijgen, naar events gaat en ook tijd aan je privéleven kunt besteden. Er zijn fulltime bloggers die piepen dat ze het “echt niet redden om 2 artikelen per dag te plaatsen omdat ze het zó druk hebben”, terwijl jij er nog een baan naast hebt. Petje af hoor en je bezoekers blijven heus wel komen. Geniet ondanks de drukte van het klussen en inrichten van je 1e huisje, dat is tenslotte ook een heel bijzondere periode !

 • Reply
  Danielle Springer
  9 december 2014 at 09:37

  Begrijp je situatie heel goed! Niet te veel hooi op je vork nemen hoor, maar neem ook lekker wat rust. Heel veel succes met verhuizen en met de rest!

 • Reply
  Amy
  9 december 2014 at 12:10

  Heel logisch! Een leuke maar ontzettend drukke periode voor je nu (: Neem je tijd!

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  9 december 2014 at 13:12

  Kan niet meer zeggen dan dat ik je volkomen gelijk geef! Heel veel succes :)

 • Reply
  Marleen
  9 december 2014 at 16:32

  Heel veel succes & plezier met je huisje! En geniet van de feestdagen! Natuurlijk vind ik het jammer om minder artikelen van je te kunnen lezen, want ze zijn altijd zo goed! Maar je maakt een goede beslissing om je nu even op andere dingen te richten.

 • Reply
  Danielle
  10 december 2014 at 21:24

  Er zitten maar 24 uur in een dag en je kunt niet alles tegelijk doen. Logisch dat je huis en betaalde werk voor gaan, dat kan niet anders. Ik kan me niet voorstellen dat iemand daar geen begrip voor heeft. Veel succes en geniet straks lekker van je eigen plek.

 • Reply
  edine
  12 december 2014 at 12:25

  Veel succes met verhuizen en samenwonen! Doe momenteel hetzelfde ;)! X

 • Laat een reactie achter