Zoek
Sluit dit zoekvak.

Even een persoonlijke update

Jullie hebben het de afgelopen dagen wel gemerkt, of niet. Maar de artikelen komen een stuk later online of op sommige dagen helemaal niet. Ik baal daar echt van maar helaas is het op dit moment eventjes niet anders. De scholen zijn weer begonnen en de vakantie is helaas weer voorbij en dat betekend dat ik weer flink aan de bak moet. Maar je denkt dan vast, iedereen kan het na schooltijd bijhouden, maar ik geef eventjes een korte uitleg waarom mij dat op dit moment eventjes niet lukt.

Op dit moment zit in mijn laatste jaar van opleiding marketing en communicatie. Ze hebben een heel schooljaar in 2 maanden gepropt in verband met stage, examens en een buitenlandse reis, best pittig dus. Dus normaal had je wel eens een dagje vrij of lekker vroeg uit, helaas heb ik dat dit jaar niet.

Na school heb ik natuurlijk ook nog een baan bij de Albert Heijn en die verwachten ook dat jij je contracturen vol maakt, dus daar ben ik ook behoorlijk wat uur na schooltijd te vinden. Helaas heb ik dan ook geen tijd voor de site en ben meestal pas om half 10 vrij en dan heb ik geen puf meer voor de site en ga ik gewoon lekker naar bed of hang nog eventjes op de bank.

Natuurlijk heb ik ook nog een sociaal leven, ik ben erg graag bij een vriend of vriendin en als ze me vragen en ik heb er tijd voor dan zeg ik natuurlijk altijd ja. En dan heb ik ook nog eens een ontzettend lieve vriend waar ik erg graag bij ben en dan komt er weer niks van mijn site, het is dus even passen en meten hoe ik het allemaal ga doen straks.

Daarbij ben ik de afgelopen tijd ook druk opzoek geweest naar een stage maar dat was nog niet zo makkelijk omdat ik op zoek waar naar een periode waar maar weinig bedrijven een plekje hadden. Gelukkig heb ik er eentje gevonden in Kampen en kan ik vanaf 19 november een half jaar full time stage gaan lopen.

Dit was dus eventjes een kleine update en hoop dat het snel beter gaat en dat ik de tijd kan vinden om aan de site te werken want ik vind het nog steeds heerlijk om te doen en moet altijd even mijn ei kwijt in de vorm van een artikel voor jullie. Hopelijk kan ik het zo snel mogelijk weer oppakken met regelmatige tijden en updates, want ik heb nog genoeg voor jullie liggen!

Liefs,
Aranka

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Dat is toch allemaal hartstikke logisch! Je opleiding is mega belangrijk, daar moet je wel genoeg aandacht aan besteden. En daarnaast moet je ook nog aan jezelf denken hoor, vrije tijd en sociale contacten zijn ook belangrijk! :)

 2. Ik zit precies in hetzelfde schuitje, ik doe ook mijn laatste jaar marketing en communicatie en moet ook bijna beginnen met stage. Bij ons hebben ze ook alles gepropt in 2 maanden, echt zoo irritant!

  Je real life gaat altijd voor! Heel veel succes nog eventjes op school en straks met je stage! Je moet ook wel goed je rust en plezier pakken, anders trek je het straks niet meer en dat moet je ook niet hebben natuurlijk.

 3. Logisch! Ik herken dit helemaal, het is gewoon weer wennen aan school en een stuk drukker opeens. Gewoon blijven bloggen wanneer je er in zin in hebt (en tijd natuurlijk) en anders maar wat minder berichtjes toch

 4. School × stage is uiteindelijk het belangrijkste en ook geld is nodig. En uiteraard social life ook!
  Weet je, neem rust en doe wat je moet doen. Komt wel goed <3

 5. Ik snap het helemaal hoor, bloggen werkt wel ontspannend, maar wel als je er tijd voor hebt! Anders is het ook niet goed voor de kwaliteit van je artikelen. Dus doe gewoon wat je wil doen, en dan moet je ons maar even laten zitten… uiteindelijk is dat het beste! Fijn dat je het even uitlegt :)

 6. School gaat voor ;) Ik kijk elke dag even of je nog wat hebt gepost, zo niet kijk ik de volgende dag weer ( ik reageer alleen bijna nooit). Ik was wel even benieuwd in hoeveel jaar doe je nu je opleiding, je deed het toch versnelt?

  xx

 7. Veel succes met alles! Sommige dingen hebben nu eenmaal voorang op de site en daar heeft iedereen begrip voor. Zolang jij je goed voelt bij wat je doet, is het goed. Zorg ervoor dat je nog wat tijd voor jezelf hebt! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *