Even een persoonlijke update

Jullie hebben het de afgelopen dagen wel gemerkt, of niet. Maar de artikelen komen een stuk later online of op sommige dagen helemaal niet. Ik baal daar echt van maar helaas is het op dit moment eventjes niet anders. De scholen zijn weer begonnen en de vakantie is helaas weer voorbij en dat betekend dat ik weer flink aan de bak moet. Maar je denkt dan vast, iedereen kan het na schooltijd bijhouden, maar ik geef eventjes een korte uitleg waarom mij dat op dit moment eventjes niet lukt.

Op dit moment zit in mijn laatste jaar van opleiding marketing en communicatie. Ze hebben een heel schooljaar in 2 maanden gepropt in verband met stage, examens en een buitenlandse reis, best pittig dus. Dus normaal had je wel eens een dagje vrij of lekker vroeg uit, helaas heb ik dat dit jaar niet.

Na school heb ik natuurlijk ook nog een baan bij de Albert Heijn en die verwachten ook dat jij je contracturen vol maakt, dus daar ben ik ook behoorlijk wat uur na schooltijd te vinden. Helaas heb ik dan ook geen tijd voor de site en ben meestal pas om half 10 vrij en dan heb ik geen puf meer voor de site en ga ik gewoon lekker naar bed of hang nog eventjes op de bank.

Natuurlijk heb ik ook nog een sociaal leven, ik ben erg graag bij een vriend of vriendin en als ze me vragen en ik heb er tijd voor dan zeg ik natuurlijk altijd ja. En dan heb ik ook nog eens een ontzettend lieve vriend waar ik erg graag bij ben en dan komt er weer niks van mijn site, het is dus even passen en meten hoe ik het allemaal ga doen straks.

Daarbij ben ik de afgelopen tijd ook druk opzoek geweest naar een stage maar dat was nog niet zo makkelijk omdat ik op zoek waar naar een periode waar maar weinig bedrijven een plekje hadden. Gelukkig heb ik er eentje gevonden in Kampen en kan ik vanaf 19 november een half jaar full time stage gaan lopen.

Dit was dus eventjes een kleine update en hoop dat het snel beter gaat en dat ik de tijd kan vinden om aan de site te werken want ik vind het nog steeds heerlijk om te doen en moet altijd even mijn ei kwijt in de vorm van een artikel voor jullie. Hopelijk kan ik het zo snel mogelijk weer oppakken met regelmatige tijden en updates, want ik heb nog genoeg voor jullie liggen!

Liefs,
Aranka

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Dita
  11 september 2012 at 10:07

  Succes met alles!

 • Reply
  Mariska
  11 september 2012 at 10:20

  Succes met alles en de drukte!

 • Reply
  LounaBeauty
  11 september 2012 at 11:14

  Logisch .. ik heb er ook last van meid! School gaat voor en stort je daar alsjeblieft volledig op! XX

 • Reply
  Marielle
  11 september 2012 at 11:57

  Dat is toch allemaal hartstikke logisch! Je opleiding is mega belangrijk, daar moet je wel genoeg aandacht aan besteden. En daarnaast moet je ook nog aan jezelf denken hoor, vrije tijd en sociale contacten zijn ook belangrijk! :)

 • Reply
  Miranda
  11 september 2012 at 13:18

  Het is logisch. Je opleiding gaat voor. Ontzettend veel succes.

 • Reply
  Kimberly
  11 september 2012 at 13:25

  Ik zit precies in hetzelfde schuitje, ik doe ook mijn laatste jaar marketing en communicatie en moet ook bijna beginnen met stage. Bij ons hebben ze ook alles gepropt in 2 maanden, echt zoo irritant!

  Je real life gaat altijd voor! Heel veel succes nog eventjes op school en straks met je stage! Je moet ook wel goed je rust en plezier pakken, anders trek je het straks niet meer en dat moet je ook niet hebben natuurlijk.

 • Reply
  Charile
  11 september 2012 at 13:35

  Heel veel succes!

 • Reply
  Marlyssa
  11 september 2012 at 13:40

  Logisch! Ik herken dit helemaal, het is gewoon weer wennen aan school en een stuk drukker opeens. Gewoon blijven bloggen wanneer je er in zin in hebt (en tijd natuurlijk) en anders maar wat minder berichtjes toch

 • Reply
  Lifesplash
  11 september 2012 at 13:59

  Veel succes en je studie en zo gaat natuurlijk voor! Het gaat je helemaal lukken en na dit jaartje ben je ‘vrij’, haha.

 • Reply
  beautyraiseplace
  11 september 2012 at 14:50

  veel succes met je studie ! en toevallig heb ik vandaag ook een persoonlijke update geplaatst haha,

 • Reply
  Amy
  11 september 2012 at 15:05

  Succes met je stage & natuurlijk je studie! :)

 • Reply
  Esmay
  11 september 2012 at 16:03

  School × stage is uiteindelijk het belangrijkste en ook geld is nodig. En uiteraard social life ook!
  Weet je, neem rust en doe wat je moet doen. Komt wel goed <3

 • Reply
  Hester
  11 september 2012 at 17:07

  Ik snap het helemaal hoor, bloggen werkt wel ontspannend, maar wel als je er tijd voor hebt! Anders is het ook niet goed voor de kwaliteit van je artikelen. Dus doe gewoon wat je wil doen, en dan moet je ons maar even laten zitten… uiteindelijk is dat het beste! Fijn dat je het even uitlegt :)

 • Reply
  Suus
  11 september 2012 at 17:12

  Heerlijk druk, ik ken het! Succes met alles

 • Reply
  Pauline
  11 september 2012 at 17:58

  Succes! :)

 • Reply
  Kim
  11 september 2012 at 17:59

  School gaat voor natuurlijk! Succes en doe rustig aan, nog eventjes en dan heb je toch maar weer mooi een diploma op zak :)

 • Reply
  Jana
  11 september 2012 at 19:45

  Heel erg druk :o Succes xx

 • Reply
  Daphne
  12 september 2012 at 22:33

  School gaat voor ;) Ik kijk elke dag even of je nog wat hebt gepost, zo niet kijk ik de volgende dag weer ( ik reageer alleen bijna nooit). Ik was wel even benieuwd in hoeveel jaar doe je nu je opleiding, je deed het toch versnelt?

  xx

 • Reply
  Femke
  13 september 2012 at 18:56

  Succes met alles, je kunt het!

 • Reply
  Gaia
  13 september 2012 at 20:32

  Veel succes met alles! Sommige dingen hebben nu eenmaal voorang op de site en daar heeft iedereen begrip voor. Zolang jij je goed voelt bij wat je doet, is het goed. Zorg ervoor dat je nog wat tijd voor jezelf hebt! x

 • Laat een reactie achter