Search
Close this search box.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Als ik naar buiten kijk is het duidelijk, het is herfst. In de herfst en de winter heb ik vaak last van een drogere huid die vocht tekort komt. Eucerin introduceert nu de Hyaluron-Filler Hydratatie Booster. Dit product biedt 24 uur lang actieve, intensieve hydratatie. Door de lichte geltextuur wordt het product snel opgenomen. Ik testte dit nieuwe serum uit!

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Heel eerlijk, ik ben niet heel erg bekend met het merk Eucerin. Ik hoor er altijd wel heel erg veel goede verhalen over en het is te vergelijken met bijvoorbeeld een Vichy. En dit product doet me ook meteen aan Vichy denken, met hun Vichy Mineral 89 waar ik al een hele enthousiaste review over schreef.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Het Eucerin Hylaron-Filler Serum ziet er zo op het eerste gezicht chique en luxe uit. Ook geeft het duidelijk aan op de verpakking waar het voor is en wat het kan verhelpen.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Op de achterkant van het doosje vind je meer informatie over het product. De Hydratatie Booster bevat 11 ingrediënten, waardoor het product een hoge concentratie actieve stoffen bevat, zoals een drie keer hogere concentratie hyaluronzuur. Naast het hydrateren van de huid, helpt het product fijne lijntjes te verminderen door de huid van binnenuit op te vullen.

Je gebruikt het serum ’s ochtends en ’s avonds voor het aanbrengen van een dag- of nachtverzorging.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster ingredienten

Eucerin en Vichy hebben beide in hun hyaluron serum 11 ingrediënten zitten. Het verschil is dat Eucerin er parfum in heeft zitten en Vichy niet. Maar wel bevat het Eucerin serum meer hyaluronzuur. Maar heel erg eerlijk, qua ervaring merk ik niet echt verschil tussen beide. Alleen dat die van Vichy geen geur heeft en deze heel zacht en waterig ruikt.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Het serum zit in een glazen verpakking met een handig pompje zodat je het product makkelijk op kunt pompen. De verpakking bevat 30 ml wat een normale inhoud is voor een skincare product. Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Het serum ziet eruit als een soort van gel die vrij dun is. Je smeert het gemakkelijk uit over de huid en het wordt heel erg snel door de huid opgenomen. Ook vind ik het product heel erg lekker ruiken, lekker fris! Maar gebruik je liever een product zonder parfum, dan zou ik hem skippen.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Review Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Na het gebruik van dit serum voelt mijn huid vol en gehydrateert aan, heel erg prettig. Zelf heb ik twee flesjes van de Vichy Mineral 89 met veel plezier opgemaakt en dit een hele goede en fijne vervanger. Ik denk dat het ook echt twee concurrenten van elkaar zijn, want echt verschil tussen beide merk ik niet.

In ieder geval gebruik ik nu elke dag het Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster elke dag met veel plezier voor mijn dagcrème. Het Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster van 30 ml is te koop bij de apotheek en online voor € 26,49.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Er zit dus veel alcohol denat in. Hoog in de ingrediëntenlijst dus. En parfum: weliswaar laag op de ingrediëntenlijst. Beide ingrediënten zijn m.i. buitengewoon slecht voor je huid. Zelfs als je huid nu niet op alcohol denat en geurstoffen reageert , kan je huid er na verloop van tijd wel op gaan reageren en dan ben je slechter af. De Vichy Minéral 89 bevat volgens mij geen alcohol denat en parfum en is zo beschouwd naar mijn mening sowieso de betere keuze. Dus, dit product van Eucerin is echt geen aanrader wat mij betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *