Etos Zuiverende Dagcrème

Eerder van de week heb je waarschijnlijk een enquête op mijn site voorbij zien komen. Uit deze enquête zijn een aantal belangrijke dingen naar voren gekomen. Zo weet ik nu dat ik een hoop jonge bezoekers heb die het erg fijn vinden om reviews te lezen over goede, maar vooral ook betaalbare producten. Daar moet ik natuurlijk gehoor aan geven! Vandaar een review over een zeer betaalbare crème die goed werkt en voor de jonge meiden geschikt is!

Ik heb het vandaag over de Etos zuiverende dagcrème speciaal voor de jonge huid. Etos heeft namelijk een hele lijn voor de jongere huid en daar is dit één product van. Deze dagcrème moet ervoor zorgen dat je huid lekker zacht en gevoed aanvoelt, maar heeft ook extra beloftes zoals het voorkomen van een glimmende huid en de het verkleinen van de poriën.

Ik breng de crème ’s ochtends, na het douchen en reinigen van mijn huid, aan. De crème is heerlijk licht en romig. Hij ruikt ontzettend fris, wat ik erg prettig vind op de vroege morgen. Het helpt om lekker fris aan de dag te beginnen. De hoeveelheid die je voor je gezicht nodig hebt is ongeveer de grootte van een groot erwtje. Omdat je de crème makkelijk kunt uitsmeren en hij lekker licht is, verdeel je hem heel gemakkelijk over je gezicht. Hij trekt ontzettend snel in en laat geen vettige of andere onprettige laag achter.

De ingrediëntenlijst. Op zich best onschuldig, maar toch zie je alcohol denat. staan. Dit is een ingrediënt dat vaak in producten wordt gebruikt voor een vettere huid, omdat alcohol een ontsmettende eigenschap heeft. Ook zorgt de alcohol ervoor dat je poriën tijdelijk samentrekken en dus kleiner lijken.

Zoals je kunt zien is het een heerlijk lichte, maar zeker ook een romige crème.

Die je gemakkelijk over de huid kunt smeren!

En ook nog eens ontzettend snel intrekt zonder een viezige of vette laag achter te laten.

Mijn conclusie is dat dit een ontzettend fijne basic dagcrème is voor de jongere huid. Het matteert mijn huid en maakt inderdaad tijdelijk mijn poriën een stuk kleiner. Ook voelt mijn huid na gebruikt lekker zacht en ook zeker gevoed aan. Dit is dus een ideale crème voor meiden die niet echt een probleemhuid hebben maar die wel een fijne en goedkope crème willen gebruiken die de vettige huid tegen gaat.

Hoeveel de dagcrème kostte weet ik niet precies meer, maar het was zeker onder de 5 euro en daar krijg je dan 75 ml voor!

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  16 augustus 2012 at 07:50

  Wat tof dat je nu ook naar de jongere bezoekers kijkt, vind dat echt heel goed van je. :) Het klinkt trouwens als een prima dagcrème, oké geen topkwaliteit maar niet verkeerd natuurlijk.

 • Reply
  Charile
  16 augustus 2012 at 08:42

  Klinkt als een prima crème!

 • Reply
  aniek
  16 augustus 2012 at 09:40

  erg leuke review! :) fijn dat je nu ook wat budget verzorging doet!

 • Reply
  Sharon
  16 augustus 2012 at 09:54

  Leuk om zo’n product gereviewed te zien! Ik schrik alleen wel van die alcohol denat haha aangezien dat ook heel goed puistjes kan veroorzaken..

 • Reply
  Lisanne
  16 augustus 2012 at 10:42

  Goede review! Ik ga eens voor deze crème kijken.

 • Reply
  Amy
  16 augustus 2012 at 10:45

  Klinkt erg goed, leuk dat je een review schrijft voor jongere bezoekers.

 • Reply
  Kimberly
  16 augustus 2012 at 10:59

  Fijn dat die snel intrekt, dat vind ik altijd wel belangrijk bij een creme!

 • Reply
  Vera
  16 augustus 2012 at 11:17

  Ik heb echt wel iets zwaarders nodig voor mijn onmogelijke huidje, maar het klinkt best goed inderdaad voor meiden die niet al te veel nodig hebben, maar hun huid wel goed willen verzorgen :)

 • Reply
  Miranda
  16 augustus 2012 at 12:07

  Oh dit klinkt goed! ;D

 • Reply
  larissa
  16 augustus 2012 at 13:06

  Lijkt me een prima dagcrème maar ik heb toch wel wat meer nodig op mijn huid :)

 • Reply
  Nicole
  16 augustus 2012 at 14:56

  jammer dat er zo veel alcohol in zit.. heb het idee dat mijn huid dar niet zo goed op reageert.

 • Reply
  Nannick
  16 augustus 2012 at 15:36

  Deze lijkt me echt super fijn, bedankt voor de review :D

 • Reply
  Lin
  16 augustus 2012 at 16:34

  Wat goed dat je zo inhaakt op de respons die je van je bezoekers hebt gekregen, top!

 • Reply
  Esmay
  16 augustus 2012 at 18:25

  Dat klinkt erg goed zeg! Ook lekker budget ^^

 • Reply
  dita
  16 augustus 2012 at 19:12

  Leuke review

 • Reply
  Jana
  16 augustus 2012 at 22:46

  Klinkt goed :) x

 • Reply
  Sophie
  17 augustus 2012 at 10:21

  Ik heb deze crème ook. Inderdaad een prima basic crème, maar voor mijn huid verricht ‘ie geen wonderen…

 • Reply
  Kaylani
  17 augustus 2012 at 12:34

  Klinkt goed! Eens kijken wanneer ik bij Etos kom :)

 • Reply
  Isabel
  27 augustus 2012 at 15:21

  Eens kijken bij de Etos! Ben heel benieuwd en nog op zoek naar een dagcreme :)

 • Laat een reactie achter