Zoek
Sluit dit zoekvak.

Etos Zuiverende Dagcrème

Eerder van de week heb je waarschijnlijk een enquête op mijn site voorbij zien komen. Uit deze enquête zijn een aantal belangrijke dingen naar voren gekomen. Zo weet ik nu dat ik een hoop jonge bezoekers heb die het erg fijn vinden om reviews te lezen over goede, maar vooral ook betaalbare producten. Daar moet ik natuurlijk gehoor aan geven! Vandaar een review over een zeer betaalbare crème die goed werkt en voor de jonge meiden geschikt is!

Ik heb het vandaag over de Etos zuiverende dagcrème speciaal voor de jonge huid. Etos heeft namelijk een hele lijn voor de jongere huid en daar is dit één product van. Deze dagcrème moet ervoor zorgen dat je huid lekker zacht en gevoed aanvoelt, maar heeft ook extra beloftes zoals het voorkomen van een glimmende huid en de het verkleinen van de poriën.

Ik breng de crème ’s ochtends, na het douchen en reinigen van mijn huid, aan. De crème is heerlijk licht en romig. Hij ruikt ontzettend fris, wat ik erg prettig vind op de vroege morgen. Het helpt om lekker fris aan de dag te beginnen. De hoeveelheid die je voor je gezicht nodig hebt is ongeveer de grootte van een groot erwtje. Omdat je de crème makkelijk kunt uitsmeren en hij lekker licht is, verdeel je hem heel gemakkelijk over je gezicht. Hij trekt ontzettend snel in en laat geen vettige of andere onprettige laag achter.

De ingrediëntenlijst. Op zich best onschuldig, maar toch zie je alcohol denat. staan. Dit is een ingrediënt dat vaak in producten wordt gebruikt voor een vettere huid, omdat alcohol een ontsmettende eigenschap heeft. Ook zorgt de alcohol ervoor dat je poriën tijdelijk samentrekken en dus kleiner lijken.

Zoals je kunt zien is het een heerlijk lichte, maar zeker ook een romige crème.

Die je gemakkelijk over de huid kunt smeren!

En ook nog eens ontzettend snel intrekt zonder een viezige of vette laag achter te laten.

Mijn conclusie is dat dit een ontzettend fijne basic dagcrème is voor de jongere huid. Het matteert mijn huid en maakt inderdaad tijdelijk mijn poriën een stuk kleiner. Ook voelt mijn huid na gebruikt lekker zacht en ook zeker gevoed aan. Dit is dus een ideale crème voor meiden die niet echt een probleemhuid hebben maar die wel een fijne en goedkope crème willen gebruiken die de vettige huid tegen gaat.

Hoeveel de dagcrème kostte weet ik niet precies meer, maar het was zeker onder de 5 euro en daar krijg je dan 75 ml voor!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Wat tof dat je nu ook naar de jongere bezoekers kijkt, vind dat echt heel goed van je. :) Het klinkt trouwens als een prima dagcrème, oké geen topkwaliteit maar niet verkeerd natuurlijk.

  2. Ik heb echt wel iets zwaarders nodig voor mijn onmogelijke huidje, maar het klinkt best goed inderdaad voor meiden die niet al te veel nodig hebben, maar hun huid wel goed willen verzorgen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *