Etos Sparkling December Make-up

Tom Ford Black Orchid

Hoe tof en leuk ziet deze Etos kerstcollectie er dit jaar uit? Ik was meteen verkocht toen ik de rosé gouden verpakkingen zag, dat ziet er toch wel heel erg feestelijk uit. Etos vind dat je sparkly outfit niet compleet is zonder schitterende en feestelijke make-up. Daarom lanceert Etos een eyecatching limited edition make-up collectie met alle musthaves voor een betoverende look! Kijken jullie met me mee?

Tom Ford Black Orchid

De collectie bestaat uit meerdere producten, ik heb alle soort producten hier wel liggen maar er zijn meerdere kleuren oogschaduw en lipsticks. Ik zal alles even opnoemen:

 • Etos Color Care Lipstick – Red Obsession, Forbidden Pink,  Secret Temptation en Angel Wings
 • Etos Strobing Highlighter 
 • Etos Sparkling Eyeliner 
 • Etos Volume Mascara – Black en Waterproof Black
 • Etos Eyeshadow Palette – Nude en Sparkly
 • Etos Sparkling Body Powder 

Tom Ford Black Orchid

Tom Ford Black Orchid

Etos Eyeshadow Palette – € 7,99

Op het eerste gezicht is dit oogschaduw palette een prachtig exemplaar. Het heeft mooie en gangbare kleuren waarmee iedereen een mooie look kan maken. Er zit nog een handige duo applicator bij zodat je eventueel makkelijker de oogschaduw kan aanbrengen. Alleen als we naar de swatches van het palette kijken ben ik meteen teleurgesteld. De oogschaduws zijn heel erg droog en poederig waardoor er amper kleur vanaf komt. Dat vind ik wel een tegenvaller.

Tom Ford Black Orchid

Etos Sparkling body powder – € 6,99

Speciaal om je lichaam even wat extra’s te geven is deze sparking powder voor het lichaam, maar je kan hem eventueel ook op het gezicht gebruiken. Heb je een vrij laag uitgesneden jurkje met kerst aan, dan is het zeker mooi subtiel wat glans op je boezem aan de brengen!

Tom Ford Black Orchid

Etos Color Care lipstick  – € 4,99

In totaal zijn er vier verschillende kleuren lipstick en dit is de rode Red Obsession variant. Een hele mooie klassiek rode kleur die perfect bij de feestdagen past. Hij brengt makkelijk aan en glijdt over de lippen heen terwijl die een goed gepigmenteerde kleur achterlaat. Ik ben enthousiast.

Tom Ford Black Orchid

Etos Volume Mascara – € 4,99

Dit is de klassieke volume mascara van Etos, maar dan gehuld in een mooie rosé gouden verpakking. Ik vind de mascara er echt prachtig uitzien en is zeker een eyecatcher voor in je stash. Alleen een aanrader kan ik het niet doen. De mascara doet amper wat voor je wimpers en aan het eind van de dag was hij er helemaal afgebrokkeld en leek het alsof ik helemaal geen mascara meer op had. Ik vond dit misschien wel een van de slechtste mascara’s die ik in tijden heb getest.

Tom Ford Black Orchid

Etos Sparkling Eyeliner – € 4,99

Klaar voor een beetje glans en glitter boven je wimpers? Deze eyeliner bevat kleine gouden glitters om je feestelijke look helemaal af te maken. Hij brengt super makkelijk aan en geeft subtiele gouden glitters af. Ik vind dit echt een heel leuk product en werkt goed!

Tom Ford Black Orchid

Etos Strobing highlighter – € 5,99

Op het eerste gezicht ziet deze highlighter er een beetje uit zoals een concealer en zo ziet het er in eerste instantie ook uit op de huid. Maar als je hem goed uitwerkt blijft er een hele subtiele glans achter waarmee je je gezicht prachtig kunt highlighten, ideaal!

Tom Ford Black Orchid

Hier zie je swatches van de Strobing Highlighter, Eyeliner, Lipstick en de Body Shimmer die wel heel subtiel is zodat je hem amper kan zien. In het echt trouwens wel heel mooi subtiel en gelukkig geen glitterbal effect voor het lichaam.

Tom Ford Black Orchid

Hier heb ik de highlighter aangebracht en die zie je heel subtiel zitten. Check trouwens ook mijn wimpers, de mascara doet echt helemaal niets voor mijn wimpers, zo zien mijn natuurlijke wimpers er zonder mascara ook uit.

Tom Ford Black Orchid

Tom Ford Black Orchid

En dan de hele look! Over de lipstick en eyeliner ben ik echt enthousiast, die zijn mooi en werken erg prettig. Alleen het oogschaduw palette vind ik toch wel een beetje teleurstellend. De kleuren zijn flets en komen niet echt goed tot hun recht. Voor deze look heb ik de donkerste kleuren gebruikt en dat zie je totaal niet terug. Het oogschaduw palette en de mascara kun je daarom wat mij betreft laten staan.

Tom Ford Black Orchid

De rest van de collectie vind ik wel prettig en fijn met een goede prijs. Ik kan niet zeggen dat ik het heel goedkoop vind, maar het is wel goed betaalbaar. De Etos Sparkling December Make-up collectie is vanaf nu te koop bij de Etos, gaan jullie wat scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Svenja
  13 december 2016 at 08:54

  Wat komt de Etos laatste tijd met prachtige make-up collecties uit. Ik vind vooral de lipstick helemaal geweldig. Ook de gouden eyeliner vind ik super pretty en helemaal christmas proof. Jammer dat het oogschaduw palette en de mascara tegenvallen, maar gelukkig maken de overige producten een hoop goed!

 • Reply
  Paola
  13 december 2016 at 08:56

  Jammer dat het oogschaduw palette zo teleurstellend is. Hij ziet er in het doosje zo mooi uit!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  13 december 2016 at 09:22

  Ik vind dit zo’n mooie collectie! Die gouden verpakkingen zijn prachtig. Jammer dat de mascara tegenvalt en het palette niet zo gepigmenteerd is. Wel vind ik de strobing highlighter en de body powder erg mooi. Ik word hier wel blij van!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 december 2016 at 09:24

  Jammer dat dit oogschaduwpalette tegenvalt. Ik heb de andere variant ontvangen en die is een stuk beter gepigmenteerd. Wel een fijne review!

 • Reply
  rachel
  13 december 2016 at 09:40

  het ziet er leuk uit maar ik heb echt niets met etos producten

 • Reply
  Kelly
  13 december 2016 at 10:30

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! De eyeliner vind ik er ook erg mooi uitzien :)

 • Reply
  aboutsbstyle
  13 december 2016 at 11:09

  De collectie ziet er erg mooi uit, maar of ik r aankopen van zal doen? Nee waarschijnlijk niet. Mooi review, lekker duidelijk. Liefs Soraya

 • Reply
  Laura J
  13 december 2016 at 11:45

  Wat een fijne eerlijke review Aranka. De lipstick staat je mooi!
  Ik waardeer het echt dat je bij gekregen producten wel gewoon zegt dat je bijvoorbeeld het oogschaduwpalette niet aanraadt. Daar kunnen sommige andere bloggers/youtubers nog wat van leren!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  13 december 2016 at 12:49

  De verpakkingen vind ik erg mooi, maar door de swatches ben ik niet echt enthousiast. Over geen enkel product eigenlijk.

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  13 december 2016 at 16:09

  Nah, ik vind de verpakking met de rosé kleur echt prachtig. Maar ik word bepaald niet enthousiast van deze producten. Jammer!

 • Reply
  Mariska
  13 december 2016 at 18:59

  Zonde van het palette en de mascara, want de verpakkingen zien er prachtig uit! Vind de lipstick en de andere producten wel leuk.

 • Reply
  Britt
  13 december 2016 at 19:57

  Wat jammer van het palette, het leek zo mooi. Maar de Body powder vind ik wel grappig, die kan zo nu en dan vast nog eens van pas komen! Ook de eyeliner is erg leuk, toch leuk om erbij te hebben! Ik denk wel dat ik deze collectie aan me voorbij laat gaan, niet bijzonder genoeg.

 • Reply
  jeapiebel
  13 december 2016 at 21:15

  Ik vind de kleur van de oogschaduw heel mooi. Als ik de swatch zie dan wordt het tegenvallen en poederig is zeker niet echt gezellig. Jammer.

 • Reply
  chucky1012
  14 december 2016 at 05:47

  Prachtige party look!
  Mooie foto’s.

  Xoxo

 • Reply
  Isabella
  27 december 2016 at 18:24

  wat heb jij grote voortanden ?

 • Laat een reactie achter