Zoek
Sluit dit zoekvak.

Etos Ski Combi Stick Hoog SPF 30

We zitten volop in het wintersport seizoen en dan wil je natuurlijk goed voorbereid de piste op gaan. Hoog in de bergen is het vaak koud, maar op de piste kan ook goed de zon branden waardoor het belangrijk is je goed in te smeren. Daarnaast worden de lippen vaak ook schraal en droog, die moeten ook verzorgd worden. Verschillende merken hebben daarom handige combi sticks met een verzorgende lippenbalsem én zonbeschermende crème. Ik testte de budgetvriendelijke Etos Ski Combi Stick Hoog SPF 30 tijdens de wintersport in Flaine.

Handige twee in één stick voor op de piste

De Etos Ski combi stick bevat een zonbeschermende crème tegen UV-A- en UV-B straling en een balsem voor de lippen. Door de hoogte waarop je je bevindt en het weerkaatsen van de zon op de sneeuw kun je tijdens de wintersport gemakkelijk verbranden. Met Etos Ski face cream bescherm je je huid intensief tegen UV-A- en UV-B-stralen. De vitamine E in de hydraterende crème helpt huidveroudering tegen te gaan en houdt de huid lekker soepel. Ideaal voor op je lippen of andere droge plekjes op de huid die je krijgt van wintersport.

Aanbrengen is natuurlijk hetzelfde als een normale zonnebrandcrème en lippenbalsem. Aangeraden wordt de zonnebrandcrème een half uur voordat je naar buiten gaat aan te brengen. Smeer je vooral meerdere keren per dag in, want door het zweten en de wrijving van je skibril slijt de zonnebrand gemakkelijk van je gezicht af.

Ervaring met de Etos Ski Combi 2-In-1 Cream SPF 30

De stick zit in de vorm van een kleine tube waardoor je hem super gemakkelijk in je zak kunt stoppen, mocht je hem willen gebruiken op de piste. Aangezien de tube niet zo groot is past er maar 20 ml in, maar daar heb je ruim voldoende aan op een wintersportvakantie, zeker als je je ’s ochtends nog met een gewone zonnebrand voor het gezicht insmeert. De lippenbalsem is ook ruim voldoende om een hele vakantie mee te doen en je kunt er ook nog je droge en schrale plekjes mee insmeren.

Natuurlijk heb ik deze stick meegenomen de piste op en ik moet zeggen dat hij heel erg goed is bevallen. Je hebt zelfde soort producten van duurdere merken, maar deze variant van Etos kost maar € 4,99 wat lekker budgetvriendelijk is. De stick past makkelijk in de zak en is heel fijn in het gebruik. Je draait gemakkelijk de dop eraf en dan heb je een handige tube met daarin de zonnebrandcrème. Wanneer je de transparante dop eraf draait kom je gemakkelijk bij de lippenbalsem die je ook heel gemakkelijk kan aanbrengen op de lippen of droge plekjes.

Beide producten ruiken heel lekker fris en hebben een fijne substantie. De zonnebrandcrème smeert gemakkelijk uit zonder een witte waas achter te laten of een vettig laagje en de balsem laat een lekker vet en zacht laagje achter op de huid. Ik vind het echt een ideale stick en ook nog eens lekker budgetproof.

De Etos Ski Combi Stick Hoog SPF 30 is voor € 4,99 bij de Etos te koop en online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *