Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Etos heeft een heel assortiment aan nieuwe mascara’s waaronder deze Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara. Ik ben eerlijk gezegd niet heel erg bekend met de mascara’s van Etos maar ik werd wel nieuwsgierig door de prijs, want je betaald er maar 4 euro voor. Tijd om hem eens grondig te gaan testen met deze hete dagen.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Volgen jullie mij al op Instagram?

De mascara zit in een simpele roze huls waar eigenlijk niets bijzonders aan is. In glimmende letters staat de naam van de mascara erop en wat het belooft, fabulous volume.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Op de achterkant van de verpakking vind je nog net even wat meer informatie, maar niet bijzonder veel. De Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara belooft perfecte volume te geven met dikke wimpers zonder klontjes. Kijk, daar hou ik van. Ik hou van dikkere wimpers met lekker veel volume en natuurlijk zonder klontjes. Ik ben dus erg benieuwd naar het resultaat van deze mascara die maar een paar euro kost.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Lees ook: Bourjous Eye Catching Mascara

De mascara heeft een heel simpel borsteltje met korte haartjes. Met het openen van de mascara vergaat mijn enthousiasme helaas een beetje, vaak ben ik niet zo een fan van dit soort borsteltjes. Ze beloven namelijk wel veel volume te geven maar doen dat in praktijk eigenlijk nooit. Ook heb ik de mascara twee keer eerder gebruikt om hem te testen (voordat ik foto’s had gemaakt) en vind dat de verpakking er snel vies wordt.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Het borsteltje is vrij nat en bevat veel product, dat vind ik wel fijn want dat zorgt vaak voor volume en dikkere wimpers. Ook zeggen ze dat de mascara niet klontert, maar ik hou mijn hart vast want ik zie hier al wat klonters zitten. Laten we gaan kijken naar de werking.

Mijn wimpers zonder mascara.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Mijn wimpers met de Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara. Mijn wimpers hebben wel iets meer krul en volume, maar eerlijk gezegd vind ik het resultaat best wel tegenvallen.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Lees ook: Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

Mijn wimpers klonteren niet maar daar is het ook wel mee gezegd. De mascara blijft met dit warme weer ook goed doet zitten, na een paar uur zaten mijn wangen onder de zwarte stukjes en was hij behoorlijk afgebrokkeld, zonde! Het is een leuke mascara voor een zacht prijsje, maar de werking vind ik niet fantastisch.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara Conclusie

De Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara is te koop voor € 3,99 bij de Etos en is wat mij betreft niet een geweldige mascara als je van volume houdt. Hou je van subtiele en natuurlijke wimpers? Dan is dit zeker een mascara voor jou!

Edit: Deze mascara heb ik na een week er weer bijgepakt en ineens was deze mascara veel beter. Ik kreeg enorme lange wimpers en hij bleef perfect zitten. Het is nu dus mijn favoriete mascara geworden en gebruik hem al maanden!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Etos heeft een mooi en budgetvriendelijk assortiment aan make-up, maar ik ben nog nooit fan geweest van de mascara(‘s). De verpakking wordt snel vies, het resultaat is ‘matig’ en de substantie droogt snel uit. Als ik jouw review lees, weet ik weer waarom ik voor andere merken kies. Althans, wat mascara betreft. Fijn dat je een eerlijke review hebt geschreven! Dat kan ik enorm waarderen.

 2. Wat een fijne, eerlijke review! Ik was nog op zoek naar een budgetproof mascara en was erg benieuwd naar deze van Etos. Goed om te weten dat hun mascara blijkbaar niet echt een succes is. Thanks voor je duidelijke review!

 3. Ik loop eigenlijk altijd linea recta langs de make-up van het Etos huismerk dus was benieuwd naar jouw review.
  Maar naar aanleiding van je review ga ik hem zeker niet halen, vind het resultaat op je wimpers ook maar matig en dan is het ook nog een mascara die afbrokkelt gedurende de dag..
  Helaas, niks voor mij. Voor die prijs zijn er veel betere budget-proof mascara’s te krijgen.
  Thanks voor je review!

 4. Nee zeker geen mascara voor mij, zeker niet als jou prachtige wimpers en een beetje bescheiden uitkomen dit keer. Helaas laat ik die lekker in de winkel liggen. Liefs soraya

  1. Hij kan eerst wat nat zijn inderdaad maar als je hem een paar keer gebruikt hebt vergeet je hem echt niet meer. Deze doet voor mij veel meer dan alle (dure) andere doen.

 5. Ik heb deze mascara ook en ik vind hem heel fijn! Ik heb van mezelf al hele lange wimpers dus misschien ligt het daaraan ;) Ik vind ook dat het teveel product afgeeft en dat de tube snel vies word. Verder heb ik geen last van zwart op mijn gezicht of stukjes die afbrokkelen en ik draag deze mascara elke dag met dit warme weer en blijft perfect zitten bij mij!

 6. Ik zag dat je deze nu wel fijn vind en ben m in de winkel op gaan zoeken. Ik vond m erg klonterig aandoen. Ben benieuwd of anderen ook ineens positief zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *