Etos Radiance CC Cream

Kletsen & Make-uppen

Etos heeft voor de koude maanden het make-up assortiment nog even flink onder handen genomen en er heel wat nieuws aan toegevoegd. Onder andere deze CC Radiance Cream dat een product voor iedereen moet zijn die van verzorging houdt, een medium dekking en een natuurlijke glow. Klink best goed in de oren, want dat zijn wel dingen waar ik naar op zoek ben. Maar tegenwoordig vind ik het BB- en CC Cream verhaal toch wat tot het verleden horen. Kan deze nieuwe CC Cream mij nog blij maken?


Kletsen & Make-uppen

Op het eerste gezicht vind ik de CC Cream er erg mooi uitzien, helemaal niet als een goedkoop product van de Etos. Ik vind hem goed passen in de categorie luxere drogisterij make-up merken zoals L’Oréal. Het is een handige tube waar je precies mee kan doseren en heeft een normale inhoud van 30 ml. De eerste indruk is zeker positief!

Kletsen & Make-uppen

Op de achterkant vind je zoals gewoonlijk wat meer informatie over het product. Deze CC Cream moet de perfecte oplossing zijn voor iedereen die op zoek is naar een product dat de huid verzorgt, een mooie glow en een medium dekking geeft.­ De speciale formule van de CC Cream belooft de doffe huid ook weer te laten stralen. Dankzij de licht-weerkaatsende pigmenten ontstaat er een glow en worden eventuele rimpeltjes minder benadrukt. Het­ anti-blemish ­complex ondersteunt de natuurlijke barrière functie van de huid, het stimuleert de collageen aanmaak en beschermt, conditioneert en hydrateert de gevoelige ­huid.­ En dat allemaal met één product die de huid er ook nog eens natuurlijk belooft uit te laten zien.

Kletsen & Make-uppen

De Etos CC Cream is heel gemakkelijk in gebruik. Je hoeft maar iets in de tube te knijpen en het product komt er gemakkelijk en gedoseerd uit. De handige opening zorgt daarvoor. De geur van de CC Cream is fris maar heeft wel de bekende foundation geur. Ook bevat de formule trouwens een SPF 15, altijd handig!

Kletsen & Make-uppen

En zo ziet de foundation er uit op je hand! Ik heb zelf de lichtste kleur in Light gekregen, maar in totaal zijn er drie verschillende kleuren: Light, Medium en Dark. Ik moet eerlijk toegeven dat deze light variant nog best donker is. Ik heb zelf niet de lichtste huid, maar deze is voor mij nog iets te donker helaas.

Kletsen & Make-uppen

De CC Cream heeft een vrij dikke en stevige structuur waardoor die wat zwaarder aanbrengt en je langer bezig bent hem natuurlijk aan te brengen. Wel maakt hij de belofte van een medium dekking waar en oogt hij erg natuurlijk op de huid. Maar hij camoufleert wel de kleine oneffenheden en de rode huid.

Kletsen & Make-uppen

Mijn gezicht zonder enige make-up.

Kletsen & Make-uppen

Mijn gezicht met de Etos Radiance CC Cream. Mijn roodheid is als sneeuw voor de zon verdwenen en mijn gezicht heeft een natuurlijke glow. Hij doet dus precies wat hij belooft!

Kletsen & Make-uppen

En dan natuurlijk full-face (het lichtinval en de kleur is hier iets anders omdat ineens de zon ging schijnen). De CC Cream voelt erg prettig aan op het gezicht en geeft zoals ik al zei een natuurlijke dekking. De houdbaarheid is niet zo bijzonder in combinatie met mijn vette huid. Na een paar uur glim ik behoorlijk en ’s avonds is het er ook echt groot en deels vanaf gesmolten. Maar de Etos Radiance CC Cream doet ook geen belofte over houdbaarheid of anti-glim.

Kletsen & Make-uppen

Ik vind de Etos Radiance CC Cream een fijne en basic CC Cream die zijn werk doet. Of het echt een geschikt product is voor de vette huid weet ik niet, maar wellicht voor een droge tot normale huid wel omdat hij ook goed de huid voedt. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten want je betaald maar € 5,99 voor deze CC Cream wat een prima prijs is! De Etos Radiance CC Cream is vanaf nu in het Etos make-up schap te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Varenka
  12 november 2016 at 16:20

  Ik vraag me af of er ook echt een soort van glow in zit of is het echt puur en alleen een foundation tint?

 • Reply
  Varenka
  12 november 2016 at 16:23

  Ik bedoel met glow of het lichtelijk glimt of dat er een soort van highlicht effect in zit….

 • Reply
  Nienke
  12 november 2016 at 16:25

  Klinkt als een super fijn product!

 • Reply
  Yvet
  12 november 2016 at 16:49

  Ziet er idd goed uit, ben benieuwd of hij ook goed dekt op onzuiverheden dus ga hem ook zeker uitproberen!

 • Reply
  ikhouvanbeautynl
  12 november 2016 at 16:59

  De verpakking ziet er erg mooiuit inderdaad! De kleur is niet perfect en dat vettige herken ik ook van de eigen merk bb cream…

 • Reply
  Eva
  12 november 2016 at 18:26

  Het ziet er mooi uit! Zeker voor Etos eigen merk! Ik denk alleen niet dat het wat voor mij is. Ik gebruik nu Laura Mercier en die is zo fijn dat ik hem niet wil inwisselen :-)

 • Reply
  chucky1012
  13 november 2016 at 07:19

  Zo een luxe verpakking!
  Prachtige teint voor jou.

 • Reply
  Sandra
  13 november 2016 at 10:31

  Het lijkt me een erg fijn product! Mooie verpakking en ook nog eens een klein prijsje. Helemaal top!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 november 2016 at 13:22

  Oeh klinkt erg goed!

 • Reply
  Naomi
  13 november 2016 at 18:41

  Zo jammer van de kleur! Ik ben groot fan van de Etos bb cream en die lijn heeft wel echt een super lichte kleur!

  x

 • Reply
  nicolished
  18 november 2016 at 12:42

  Hmm ik vind het idee heel leuk van Etos en de vormgeving is ook goed gedaan, maar ik ben niet echt onder de indruk van het effect helaas.

 • Laat een reactie achter