Search
Close this search box.

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

Vorig jaar lanceerde Etos al een hele range met allemaal lekkere en leuke geuren voor een hele fijne prijs. Nu komt daar een heel assortiment bijpassende body mists bij én een nieuwe geur Mystic Night. Een zwoele en zwaardere geur die uitermate geschikt is voor een romantisch of spannend avondje waarbij je hart sneller gaat kloppen. Ik laat je dit leuke nieuwe duo graag zien.

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

De bestaande Etos geuren en de nieuwe varianten Body Mists liggen nu al in de winkel maar Mystic Night laat nog eventjes op zich wachten, dit is de nieuwe geur voor de feestdagen dus de Body Mist ligt vanaf 21 november in de winkels en de eau de Toilette ook vanaf 21 november. Maar dan kan je hem nog precies op tijd bemachtigen voor Sinterklaas en Kerst. Op het eerste gezicht zien de producten er leuk en speels uit. Natuurlijk niet erg luxe of bijzonder, maar daar is de prijs natuurlijk ook naar.

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

De Body Mist heeft een goedkope plastic verpakking die vrij soepel en niet heel bijzonder aanvoelt. Het heeft een inhoud van 150 ml waar je naar mijn idee een hele tijd mee vooruit kunt. Ook het parfum ziet er leuk uit, maar niet meteen heel bijzonder, maar wederom, daar betaal je ook voor. Het is een bescheiden en simpel flesje van 50 ml wat eigenlijk meer is dan je op het eerste gezicht denkt.

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

Etos Mystic Night eau de toilette 50 ml – € 9,99

Deze oriëntaalse, bloemige geur bevat een warme en zwoele mix van roze peper en sandelhout, aangevuld met roos en kruidig patchoeli. De verkwikkende roze peper schudt je zintuigen wakker, waarna roos en patchoeli je verder verleiden. Een sensuele geur voor de vrouw die geniet van het leven en weet wat ze wil.

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

Ik vind het een lekkere en wat zwaardere geur met de geurnoten roze peper, roos en sandelhout als hoofdlijnen. De geur is niet bijzonder, het is zeker geen geur die je nog nooit ergens anders hebt geroken, maar dat heb ik eigenlijk altijd met de wat goedkopere geuren. De geur blijft ook niet heel erg lang hangen, na een paar uur moet je hem wel even bijwerken.

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

Etos Mystic Night Body Mist 150 ml – € 5,99

Vanaf nu kun je je lichaam helemaal hullen in je favoriete Etos geur door een bijpassende Body Mist te gebruiken. Ze hebben een zachtere geur maar laten je lichaam wel even achter met een heerlijke geur. Zelf vind ik het ook altijd erg prettig wat body mist op mijn beddengoed te sprayen voor het slapen gaan, dan ruikt het altijd zo lekker. Etos raadt het ook aan het op je was te sprayen voor een lekkere geur.

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

Uit de flacon komt een fijne nevel en zorgt ervoor dat je subtiel bedekt bent met een laagje body mist. Je hoeft dus niet bang te zijn voor hele natte plekken of vlekken. De geur is subtiel, maar toch zeker aanwezig. Maar de geur vervliegt wel heel snel, na een paar uur ruik je er niets tot amper iets van terug.

Etos Mystic Night eau de toilette en body mist

Ik vind het een leuke nieuwe toevoeging op het Etos geuren assortiment. Maar eerlijk is eerlijk, zelf zal ik het niet zo snel kopen. Een body mist gebruik ik gewoon amper – een een linnen mist voor mijn beddengoed – en de parfum is lekker, maar ik zoek toch iets uniekers. Maar heb je geen groot budget of wil je iemand een lekker geurtje cadeau doen, dan kan ik het je zeker aanraden. Maar hou je meer van de luxe en unieke geuren, dan kan je het beter laten staan. De Etos Mystic Night eau de Toilette en Body Mist zijn vanaf 21 november te koop bij de Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *