Search
Close this search box.

Etos Lip Scrub & Lip Primer

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Etos is haar eigen merk lekker aan het vernieuwen en er komen ook steeds meer leuke producten van het merk op de markt. Laatst kwamen deze nieuwe Lip Scrub en Lip Primer binnen, iets wat ik wel goed kan gebruiken. Ik heb namelijk best wel veel last van velletjes rondom en op mijn lippen en de primer moet voor de perfecte basis zorgen. Ik was heel erg benieuwd dus testte het meteen uit, weg met die velletjes!

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Speciaal voor de herfst- en wintermaanden heeft Etos het beautyassortiment weer op de kop gegooid en komt het met een aantal nieuwe producten. Daar zijn deze lip scrub en de lip primer onderdeel van. De producten zien er op het eerste gezicht leuk en basic uit, niet heel bijzonder. Maar de inhoud spreekt me wel aan, want ik kan wel een scrub beurtje gebruiken en naar de primer ben ik gewoon erg nieuwsgierig.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Etos Lip Primer – € 3,99

De ­Lip Primer­ dient ­als­ basis­ voor ­gekleurde lipproducten. De primer neutraliseert de kleur van de lippen ­waardoor ­de ­lipstick ­intenser ­lijkt.­Het ­product zorgt ook nog voor een egalere, langdurige dekking en voorkomt dat de aangebrachte lipstick uitloopt. Klinkt goed niet? Ben erg benieuwd of de lipstick echt beter gaat zitten.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Op de achterkant van de verpakking wordt het nog even in een notendop uitgelegd. In de tube zit trouwens 10 ml wat best een ruime hoeveelheid is. Je kunt er dus een hele tijd mee vooruit.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Ik had alleen op één of andere manier een andere applicator verwacht, eigenlijk zoiets als een lipgloss applicator (als je straks hieronder ziet). Maar dit heeft een heel dun tuutje waar de primer uitkomt. De primer is vrij dun dus je moet echt voorzichtig te werk gaan, anders heb je echt te veel product.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

En dit is de primer, ik schrok wel even van de kleur want hij is vrij donker! Je moet dus op gaan passen dat het niet gaat vlekken bij de huid rondom je lippen. De primer maak je lippen stroef en ook een beetje trekkerig vind ik. Ook vind ik de geur niet heel erg prettig en smakelijk.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Etos Lip Scrub – € 3,99

Tijdens de wintermaanden heeft de gevoelige huid van je ­lippen ­het ­extra ­zwaar ­te­ verduren.­ Met ­de ­Etos­ Lip Scrub ontdoe je je lippen van velletjes en geef je de bloed circulatie een boost zodat ze weer zacht en  kissable worden. Kijk, dat kan ik gebruiken, want ehm tsja ik heb daar best wel veel last van helaas. En ik merk dat het nu ook echt erger wordt door het koudere weer.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Op de achterkant vind je weer kort wat informatie over het product en ook deze tube heeft een inhoud van 10 ml. Er zijn trouwens twee verschillende smaken scrub, deze blauwe variant heeft een munt smaak en er is ook nog een roze variant met de smaak bubblegum.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Deze lip scrub heeft een hele handige lipgloss applicator waarmee je de scrub heel erg makkelijk aan kan brengen op de lippen. De opening is groot genoeg zodat hij niet verstopt raakt door de scrubdeeltjes. Ik vind de verpakking echt heel makkelijk werken, beter dan al die potjes met lip scrub, dat vind ik altijd toch wel een gesmeer.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

De scrub belooft zacht te zijn voor je lippen, maar toch is hij vrij rijk! Hij ruikt inderdaad heel fris naar munt en voelt heerlijk zacht aan op je lippen.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Mijn lippen voor het gebruik van de producten.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Mijn lippen met de lip scrub. Deze breng je heel gemakkelijk aan en daarna scrub je ze zachtjes met je vinger of door je lippen over elkaar heen te wrijven. Na het afspoelen voelen mijn lippen heel erg zacht aan, maar daarna heb ik gewoon weer last van velletjes helaas. Het munt tintelt trouwens ook op je lippen, daar moet je van houden.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Aan de lip primer moet ik nog een beetje wennen, hij maakt mijn lippen zoals belooft namelijk niet echt egaal en waar ik al bang voor was gebeurt, de huid rondom mijn lippen is helemaal oranje, heel charmant! De primer maakt mijn lippen erg droog en trekkerig, wat niet zo prettig aanvoelt. Als ik mijn lipstick heb aangebracht vind ik dat de kleur niet meteen beter naar voren komt en van de houdbaarheid merk ik ook niet echt wat, helaas.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

De Etos Lip Scrub & Lip Primer zien er tof uit en klinken veelbelovend, maar eigenlijk is de werking niet zo geweldig of bijzonder. Verwacht dus geen wonderen van deze producten, maar ze zijn wel prima om je stash mee uit te breiden en als basic te gebruiken voor dat geld. Maar zoals ik al zei, verwacht geen wonderen. De Etos Lip Scrub & Lip Primer zijn vanaf nu te koop bij de Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Helaas dat het niet echt doet wat het beloofd. Heb je nog tips of revieuws van producten die wel de lippen enorm verzorgen? Of een echt goede scrub/primer? Als ik een keer lippenstift draag heb ik standaard dagen last van velletjes. Zonder lipstick heb ik dit ook maar iets minder erg. Heb al veel soorten lipstick en lippenbalsem uitgeprobeerd maar nog steeds zoekende helaas.

    1. Lush heeft goede lipscrubs. Sommige zijn wel mierzoet, maar ik vind die super goed werken. Volgens mij is het qua verzorging soms ook handig om wat af te wisselen. Ik was soms echt fan van bepaalde lipbalsems, maar na een tijdje werkte het vaak niet meer. Alsof mijn lippen gewend waren. Ik gebruik nu Purol.

  2. Jammer dat de producten wat tegen vallen! Voordat ik de review had gelezen leken de producten mij echt handig, maar nu laat ik ze toch maar liggen.

  3. Mmh, ben blij dat je het getest hebt, want de verpakkingen zien er wel leuk uit (haha, en daar beoordeel je soms producten op :-)). Die primer is echt veel te donker inderdaad, jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *