Etos Kerst Cosmetica

Kerst is alweer over iets meer dan een week en daar spelen de meeste winkels slim op in! Bijna alle winkels hebben wel een speciale kerst collectie of feest collectie staan. Zo ook de Etos, die heeft een heel leuk assortiment met feestelijke make-up en accessoires! Ik vond ze al een hele tijd leuk maar had ze steeds niet gekocht. En wat bleek nou? Er zat een heel deel in mijn Albert Heijn kerstpakket!

De Etos heeft een hele collectie, met lipglossen, haarknipjes, accessoires, make-up en ga zo maar door. In mijn kerstpakket zaten 3 dingen, een nagellak, lipgloss en een heel leuk spiegeltje die bezet is met steentjes, hoe leuk!

Het spiegeltje ziet er heel leuk uit, hij is van alluminium en heeft steentjes op het bovenste klepje zitten voor een feestelijk effect, nou hier kan ik vanavond wel de show mee stelen! Ook zitten er 2 spiegels in, heel erg handig dus! Ook zijn deze spiegels iets groter dan de normale zak spiegeltjes heb ik het idee. Hij lijkt me alleen niet erg stevig, dat is wel jammer.

Dan hebben we nog een mini nagellakje. Maar ik vind hem een ontzettend gaaf effect hebben. Let niet op mijn lak kunsten en ging iets mis vanochtend, ahum. De nagellak is meer een soort topcoat dan een gewoon lakje. Als gewoon kan die ook prima alleen hij dekt niet echt geweldig. Als je het mij vraagt is het een perfect lakje om over een andere kleur heen te dragen er iets extra’s aan toe te voegen. Het lakje heeft grote en kleine glitters, echt ontzettend leuk. Hij droogt trouwens ook ontzettend snel!

En dan hebben we nog de lipgloss, een prachtige doorzichtige gloss met shimmers erin. Ook dit product kun je prima als gewone lipgloss gebruiken of als een lipgloss om ergens overheen te doen. In de dop zit ook nog eens een lampje en in het flesje een spiegeltje zodat je heel erg makkelijk je lipgloss kan aanbrengen in het donker en als je geen spiegel tot je beschikking hebt. Ik vind de lipgloss trouwens echt ontzettend fijn, hij plakt niet, voelt heerlijk aan op de lippen en heeft een prettige geur!

Omdat de producten in het kerstpakket zaten heb ik helaas geen idee van de prijzen… Maar ik neem aan dat het erg budget vriendelijk is ;)

Gaan er nog bezoekers van mijn site vannacht naar Fusion of Dance :D?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  charile
  17 december 2011 at 11:23

  Mooie producten!

 • Reply
  Alyssa
  17 december 2011 at 11:50

  Ziet er mooi uit! Dat spiegeltje is erg cool.

 • Reply
  Paola
  17 december 2011 at 12:22

  Ziet er leuk uit allemaal! Denk dat ik die nagellak ook nog ga halen!

 • Reply
  LottedeJ
  17 december 2011 at 14:19

  Wat een mooie collectie van Etos! De lipgloss en het nagellakje vind ik erg leuk.

 • Reply
  Nicole
  17 december 2011 at 16:51

  het lakje vind ik echt heel mooi, had eigenlijk niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn!
  misschien moet ik toch maar even langs de etos..

 • Reply
  Livia
  17 december 2011 at 17:16

  Dat spiegeltje is heel leuk!

  xx

 • Reply
  Christel
  17 december 2011 at 20:16

  De verpakking en de kleur in de verpakking ziet er erg leuk en shiny uit. Maar ik vind hem eigenlijk wanneer je hem draagt niet heel speciaal.

 • Reply
  Daphne
  18 december 2011 at 12:16

  De lipgloss kost trouwens 4,99 en de nagellak 1,99. Het spiegeltje weet ik niet!

 • Reply
  Miranda
  18 december 2011 at 13:19

  Wat heb jij toch prachtige nagels, de nagellak ziet er inderdaad leuk uit. Het spiegeltje ziet er ook erg leuk uit, jammer dat hij niet zo stevig is:(

 • Reply
  Amy
  18 december 2011 at 22:34

  M’n broer had het ook in z’n kerstpakket zitten… maar hij is niet zo van de nagellak en lipgloss dus die mocht ik lekker hebben!! haha

 • Reply
  Nannick
  19 december 2011 at 21:25

  Leuke producten, die nagellak is mooi :)

 • Reply
  BAAAB.
  20 december 2011 at 08:15

  leuk!

 • Laat een reactie achter